İzmir 'de Yeni Deprem Olacak mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Sabah saatlerinde İzmir’de meydana gelen 4.4 şiddetindeki deprem herkesi korkuttu. İzmir’de yaşanan 4,4 şiddetindeki depremin merkez üssünün Tire olduğu açıklandı. İzmir’liler deprem sonrası sokağa döküldü. 20 Şubat 2012 saat 08:34’de meydana gelen deprem İzmir’lileri hafta başında tedirgin ederken 21 Şubat gecesi bazı İzmir’li vatandaşların evleri dışında uyumasına sebep oldu.
İzmir’de Deprem
İzmir’de yaşanan 4,4 şiddetindeki depremin ardında artçı depremler devam edecek mi? İzmir’de yaşanan bu deprem daha önceden sinyal vermişti. İzmir’de sabahın erken saatlerinde meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşanmazken meydana gelen depremin merkez üssü olarak Tire gösterildi. Tirelilerin şiddetli olarak hissetiği depremde Tire halkı panik yaşadı.
Aydın’danda hissedilen İzmir depreminin 4,4 şiddetinde olduğu kesinliğe kavuştu. 9 Ocak 2012 tarihinde meydana depremde İzmir’de tekrar deprem olabileceği söylenmişti. Yetkililere göre İzmir’de 7,2 ye kadar yeni bir deprem daha meydana gelebileceği ve İzmir halkının depreme hazırlıklı olması gerektiği açıklandı.

Yeni Depremler Olacak mı?
İzmir’de yeni deprem olacak mı? sorusu çoğunluklu tazeliğini korurken kesin birşey söylemek mümkün olmasada önümüzdeki günlerde İZmir’in depreme hazırlıklı olması gerektiği belirttildi. 4,4 şiddetindeki depremde can ve mal kaybı yaşanmazken izmir’de yaşanabilecek daha büyük bir depremde aynı düzeyde kayıpsız geçirmesini diliyoruz.
İzmir’de 4,4 şiddetinde depremin ardından artçı depremler kendini hissetirmezken yeni artçı deprem beklenmiyor. Halk bu gece tetikte ve panik içinde olacaksada önümüzdeki günlerde herkesin unutacağını düşünüyoruz. Ancak yetkililere göre yeni ve daha büyük depremlere hazırlıklı olunmalı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ