Jennifer Lopez Feat Pitbull Konser Resimleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2011 Amerikan Müzik Ödülleri Bloomberg HT’den canlı olarak yayınlandı. Jennifer Lopez geceye damgasını vurdu. Sahne şovu ve performansıyla adeta herkesi büyüleyen Jennifer Lopez izleyecileri coşturmayıda başardı. Ünlü şarkıcı Pitbull ile yaptıkları düet çalışmayı seslendiren ve birlikte yaptıkları danslarıyla herkesi büyüleyen Jennifer Lopez ve Pitbull gecenin en çok konuşulan performansını sergilediler. Son zamanlarda meşhur olan parçalarını seslendiren ikili çok beğenildi.
Jennifer Lopez Geri Döndü
Jennifer Lopez son zamanlarda aldığı söylenen kilolarını vermiş görünüyor. 2011 Amerikan Müzik Ödüllerinde Jennifer Lopez ve Pitbull performanslarıyla büyüledi. Dansçısı Casper Smart ile birlikte olduğunu açıklayan Jennifer Lopez birlikteliklerinin 6 aydır devam ettiğini ve sevgilisinin 24 yaşında olduğunu belirtmişti. Casper Smart ise Jennifer Lopez için birlikte olduğum en güzel kadın diyerek övgüler yağdırmıştı.
Jennifer Lopez Sevgilisi Kim?
Casper Smart’ın Jennifer Lopez ile birliktelikleri hakkında konuşmalarıda ilginçti. Kendisinin 24 Jennifer Lopez 42 yaşında olmasına rağmen tam tersi olduğunu düşündüğü anlar olduğu ve Jennifer Lopez kendisinin yarı yaşındaki kızlardan daha hareketli ve formda biri olduğunu belirtti. Jennifer Lopez’in Pitbull ile düeti ve sahne performansınıda foto galerimizden takip edebilirsiniz.

Jennifer Lopez On The Floor Fotoğrafları


Amerikan müzik ödüllerinde sahne performansıyla beğenilen şarkıcı Jennifer Lopez en iyi latin şarkıcı ödülününde sahibi oldu.
Jennifer Lopez Feat Pitbull Konser izle

Jennifer Lopez fotoğrafları, Jennifer Lopez konser resimleri.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ