Junior Hoilett Galatasaray'a mı Transfer Oluyor?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray’dan transferde büyük bomba. İngiltere liginde oynayan Blackburn Rovers takımında forma giyen Hoilett küme düşen takımında kalmak istemediği ve bunu öğrenen Galatasaray’ın Hoilett’ı transfer etmek için atağa geçtiği öğrenildi. Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor ve eline geçen fırsatları değerlendirmek istiyor. Blackburn Rovers oyuncusu Junior Hoilett ‘da bu fırsatlardan biri olarak Galatasaray’ın transfer etmek istediği oyunculardan biri oldu.
Junior Hoilett Kimdir?
İngiliz gazetelerinin haberine göre Junior Hoilett takımında kalmak istemiyor ve teklif veren transfer için atağa geçen Galatasaray’ın Junior Hoilett transfer etmeye çok yakın olduğu belirtildi. Junior Hoilett, Borussia Mönchengladbach ilede temasta olduğu ve transfer görüşmeleri yapıldığı öğrenildi.

Blackburn Rovers Teknik Direktörü Steve Kean, Junior Hoilett isimli oyuncunun 5 yıldır takımında forma giydiği ve 22 yaşında olduğu bu yüzden tekrar yükselmek için bu oyuncuyu takımında tutmak istediği ancak Galatasaray’ın yapmış olduğu teklifin işleri karıştırdığı söylediği ortaya çıktı.
Junior Hoilett Transferi Gerçekleşecek mi?
Junior Hoilett 81 maçta 12 gol atan başarılı bir Blackburn Rovers kanat oyuncusu olup Galatasaray’a sıcak baktığı ancak Türkiye’de oynamak isteyip istemediği konusunda emin olmadığı bu yüzden karar vermekte zorlandığı gelen bilgiler arasında olup ilerleyen günlerde Galatasaray’ın Blackburn Rovers oyuncusu Junior Hoilett ‘ı trasnfer edip etmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ