Justin Bieber ve Rihanna Birlikte mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

justin-bieber-rihanna-birlikte-miÖnümüzdeki aylar Türkiye’de konser verecek olan iki şarkıcı aşk mı yaşıyor? Bir derginin iddiasına göre Justin Bieber ve Rihanna önceden birlikte oldu. İlişkilerini basından uzak yaşadığını ve tekrar birlikteliklerine devam etme kararı alabileceklerini iddia etti. Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Chris Brown’la tekrar aşk yaşamaya başladığını açıklamıştı. Ancak, herhangi bir yerde görüntülenmemiş ve röportajdaki söylemleri eski sevgisiyle tekrar aşk yaşadığı yönünde düşünmemize neden oluyordu. Justin Bieber ile yakın tavırları bir dergi tarafından Rihanna ve Justin Bieber aşk yaşıyor iddialarının ortaya atılmasına neden oldu.

Justin Bieber ve Rihanna Birlikte mi?

Justin Bieber ve Rihanna arasında samimi bir görüntü var. Ancak, bu iki samimi arkadaş, abla kardeş yada sevgili mi bilinmez. Konuyla ilgili kesin bir bilgi olmamakla birlikte Rihanna ve Justine Bieber’ın aşkları şu anda sadece iddialardan ibaret olmakla birlikte, Rihanna Chris Brown’la yeniden sevgili olduğuda iddilar arasında. Ayrıca yaklaşık 1 yıl önce Justin Bieber’ın Rihanna’ya çıkma teklifi ettiği ve Rihanna tarafından reddedildiğide bilinen gelişmeler arasında olup, Rihanna’nın sonradan ısrarlara dayanamayıp, Justin Bieber’ın çıkma teklifini kabul etme olasılığıda göz önünde bulundurulmalı.
justin-bieber-rihanna-aski
Rihanna Türkiye İstanbul Konseri Mayıs’ta
Dünyaca ünlü yıldız Rihanna Beşiktaş İnönü Stadyumunda 30 Mayıs 2013 tarihinde konser verecek. Konser Beşiktaş İnönü stadyumu yıkılmadan önceki son konser olarak tarihe geçecek. Konser için geri sayım başladı ve bilet fiyatları çok yakında açıklanacak.
Justin Bieber İstanbul Konseri Ne Zaman
Justin Bieber’da bu yıl Türkiye gelecek olan şarkıcılar arasında yer alıyor. Türkiye’ye gelerek İstanbul’da konser verecek olan Justin Bieber’ın 23 Mayıs 2013’te konser vermesi bekleniyor. Ünlü yıldız Türkiye erkeklerin düşmanlığını kazansada birçok bayan hayranı bulunuyor ve konser için şimdiden heyecanlanıyorlar.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ