Justin Timberlake Konseri Ne Zaman – Bilet Fiyatları 26 Mayıs 2014

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake Türkiye konseri için 26 Mayıs 2014 tarihinde geliyor. İstanbul’da konser verecek olan sevilen şarkıcı Justin Timberlake için konser biletleri neredeyse tükenmek üzere. Justin Timberlake istanbul konser bilet fiyatları 100 TL’den başlıyor. İTÜ Stadyumunda gerçekleşecek konser için Justin Timberlake hayranları heyecanla bekliyor. Justin Timberlake konseri hakkında tüm ayrıntıları haberimizin devamında bulabilirsiniz.
Justin Timberlake Konseri Ne Zaman?
Dünyada milyonlarca hayranı bulunan şarkıları, klipleri ve tarzı ile herkesin gönlünü çalan Justin Timberlake İstanbul’da konser verecek. Yakışıklı şarkıcı Justin Timberlake özellikle genç kızların hayranlığını fazlasıyla kazanmış durumda. İTÜ Stadyumunda gerçekleşecek konser için biletler satışa çıktı. Justin Timberlake İstanbul konser bilet fiyatları oldukça uygun. Fakat, Justin Timberlake 26 mayıs 2014 tarihinde gerçekleşecek konser için biletler neredeyse tükenmek üzere.
justin-timberlake-konseri-ne-zaman-26-mayis-2014
Justin Timberlake Nerede?
Dünya turnesine çıkacak olan Justin Timberlake turnenin Türkiye ayağında İstanbul İTÜ Stadyumunda muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor. Justin Timberlake konseri için İTÜ Stadyumu saat 18:00’da açılacak. Justin Timberlake gelmesiyle birlikte konser başlayacak. Justin Timberlake İstanbul konseri 26 mayıs 2014 tarihinde gerçekleşecek. Justin Timberlake konseri bilet fiyatları ise şöyle:
Justin Timberlake Konseri Bilet Fiyatları
Diamond Circle Ayakta Erken Giriş bölümü 1 adet bilet fiyatı 700.00 TL
Diamond Circle bölümü 1 adet bilet fiyatı 590.00 TL
Golden Circle bölümü 1 adet bilet fiyatı 330.00 TL
Tribün Kategori 1 bölümü 1 adet bilet fiyatı 275.00 TL
Tribün Kategori 2 bölümü 1 adet bilet fiyatı 220.00 TL
Saha içi Ayakta bölümü 1 adet bilet fiyatı 145.00 TL
Tribün Kategori 3 bölümü 1 adet bilet fiyatı 100.00 TL
justin-timberlake-istanbulda-konser-mi-verecek
Justin Timberlake Konseri 26 Mayıs 2014
Justin Timberlake son şarkısıyla birlikte solo performansını sergileyecek. Dünya turnesine çıkacak olan Justin Timberlake son zamanlarda birçok ödülünde sahibi oldu. Justin Timberlake yeni albümü, yeni şarkısına çektiği klibiyle geçtiğimiz yaza damgasını vurmuştu. Solo performansını İstanbul İTÜ Stadyumunda sergileyeek olan Justin Timberlake için konsere yoğun ilgi olacak gibi görünüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ