Juventus 2 Galatasaray 2 Maç Özeti Golleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray Şampiyonlar ligin 2. karşılaşmasında grubunda bulunan zorlu Juventus takımıyla karşılaştı. İtalya’da gerçekleşen maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray ilk yarıda Drogba ile bulduğu golü değerlendirdi ve 2. yarıda defans ağırlıklı bir oyun sergiledi. Hakem tartışmalı penaltıyı verene kadar herşey Galatasaray için güzeldi. Ancak, penaltı golünün arkasından gelen gol 1-0 lık skoru bir anda 1-2 yaptı. Hemen 1 dakika sonra umutla tekrar 2-2 yapan Galatasaray hakeminde etkisiyle giden maçı son anda kurtardı. Grubunda ilk puanını alan Galatasaray zorlu deplasmandan altın değerinde 1 puan alarak ayrıldı.
Juventus 2 Galatasaray 2 Maç Özeti 1. Yarı
Galatasaray ve Juventus arasındaki bu karşılaşma oldukça önemliydi. Özellikle Real Madrid grubun lideri Kopenhag ise grubun en zayıfı gibi göründüğü için Şampiyonlar ligi mücadelesi grupta bu 2 takım arasında geçecekti. 2. olma şansı için Juventus ile oynanan maçlar oldukça önemliydi. Galatasaray ilk yarıya iyi başladı. Juventus ile karşılıklı ataklar yaşansada, Juventus atakları çokta etkili değildi. Galatasaray’da rakip oyuncu ile çarpışan Semih sakatlanarak yerini 25. dakikada Gökhan Zan’a bıraktı. Juventus’lu oyuncu kalecisine geri pas atarken Drogba akıllı ve kıvrak bir hareketle topu takip ederek önce kaleciyi çalımladı ve sonra topu ağlara bırakarak Galatasaray’ı Juventus karşısında 1-0 öne geçirdi. 36. dakikada gelen gol Juventus’u öfkelendirdi. Juventus ilk yarı bitimine 5 dakika kala önemli ataklar yakaladı. Ancak, defansın çabası sayesinde ilk yarı Juvetus 0 – Galatasaray 1 şeklinde sonuçlandı.
juventus-2-galatasaray-2-mac-ozeti-golleri
Juventus 2 Galatasaray 2 Maç Özeti 2. Yarı
2. yarıda Galatasaray daha çok defans ağırlıklı bir oyun sergiledi. Juventus ise ataklarını sıklaştırdı. Galatasaray ilerleyen dakikalarda Juventus ataklarını karşılamakta zorlandı ve yorguluk belirtileride görüldü. 77. dakikada Ambarat’ın yaptığı hareketi penaltı olarak değerlendiren hakem penaltı olup olmadığı konusunda tartışılabilecek bir pozisyonda penaltıyı verdi. Vidal penaltıyı kullanarak 78. dakikada golü atan oyuncu oldu. Juventus 1-1 Galatasaray olarak maç devam etti. Galatasaray bu dakikadan sonra iyice yoruldu. Takım oyunu oynamaya çalışsada başarılı olamayan Galatasaray maçın bitmesi için uğraşsada 87. dakikada Pirlo’nun ortasında Quagliarella topu ağlara göndererek Juventus’u 2-1 öne geçirdi. Galatasaray karşısında 1-0’dan 2-1’e gelen Juventus taraftarını adeta çoşturdu. Galatasaray’lı taraftarlar ise büyük hayal kırıklığına uğradı. Taki 1 dakika sonrasına kadar. 88. dakikada atılan uzun topu Drogba, Umut’a gönderdi. Umut sert bir vuruşla golü atan oyuncu oldu. Galatasaray Juventus deplasmanından 1 puan almayı başardı. Şampiyonlar ligi 2. karşılaşmasında Juventus 2 – Galatasaray 2 maç sonucu oldu. Galatasaray 1 puanla 3. sırada yer alırken, Juventus 2 puana ulaştı. Real Madrid ise Kopenhagı yenerek 6 puanda lider olurken, Kopenhag 1 puanda kaldı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ