Kadınların Erkeklerde Sevmediği Şeyler

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Yapılan incelemeye göre kadınlar erkeklerde birtakım davranış şekillerini sevmiyor. Buda bayanların erkeklere karşı antipati meydana gelmesine neden oluyor. Kız dost sahibi olmak isteyen erkekler yaptığı olumsuz davranışlar nedeniyle kadınların gözünden düşebiliyor.
İşte Kadınların erkeklerde sevmediği şeyler:
Bayanlar göze takılan lenslerden nefret ediyor. Erkeğin yapmacık olduğunu düşünen kadınlar, kötü bile dursa kendi natural renginizle olmanızı seçim ediyor. Hem de aşırı jole tüketimida bayanlarda kötü tesir yapabiliyor. Jole’nin dışında saçı ıslak gösterebilecek her türlü şey kadınların şevmediği davranışlardan oluyor.
Tespih kullanan erkeklerin kız tavlama mümkünlülüğü neredeyse sıfır. Tespih genellikle erkeği geri kafalı ve yaşından yetişkin gösterebiliyor. Anadoluda tespih tüketimi kabadayılık şeklinde görülsede, kızlar amacıyla tespih kullanan erkekler aklının ucundan bile geçirmiyor.
Ucuz koku ve kolonyağlarıda kızlarda olumsuz tesir bırakıyor. Kadınların erkeklerde sevmediği şeyler arasında en çok görülen berbat parfüm kokuları ve aşırı sarfedilen kolonyağlarıda olumsuz tesir yapabiliyor.
Ter kokusu, ağız kokusu ve sarı dişlerde kadınların erkeklerde sevmediği şeyler arasındadır. Ter kokusu ve ağız kokusu bir ileri görüşmenin olmayacağı manasına gelirken, sarı dişler içerisinde en kısa sürede çözüm üretmelisiniz.
Pantolon giyen bir erkeğin düşük bel giymesinde problem yok. Fakat düşük bel pantolondan görünen iç çamaşırı bayanlar sevmediği stiller arasındadır.
Altın takılar takan erkekler en az tespih takan erkekler kadar olumsuz görülebiliyor. Bayanlar genellikle takı takan erkeklerde altın yerine gümüş olmasını istiyor.
Aşırı kaçmamak şartıyla bakımlı erkekler kadınlarda olumlu tesiri yaratabiliyor. Genellikle tırnaklara ehemmiyet vermeyen erkekler kadınların gözünde pis şeklinde etiketleniyor ve bunun neticesinde bir ileri görüşmelere gelinmeyebiliniyor.
Slip mayolar bundan sonra eski moda oldu. Genellikle Almanların giydiği slip mayolar amacıyla bayanların gözünde gay şeklinde görülebilirsiniz. Yüzücü değilseniz muhakkak slip mayo kullanmayın.
Yere tükürmek, çekirdek yemek ve çoksı yediğiniz yiyeceğin bundan sonralarını yere atmak kadınların sevmediği şeyler arasında bulunan davranıştır.
Son şeklinde yüzde 30 luk alanı çıkarırsak, bayanların çoksı erkeklerde kılı sevmiyor. Genellikle kulak, burun ve sırtta kıl olduğundan hoşlanmayan kadınlara nazaran bir oran bayanda hiç kılı olmayan erkeklerden hoşlanmıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ