Kar Yağışı Ne Zaman Gelecek? Hava Durumu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kar ve yağmur sevenlere müjde. 2013 yılının son haftalarına girilirken, şiddetli yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji tarafından yapılan tahminlerde yurdun bazı kesimlerinde şiddetli yağmur görülürken, bazı bölgelerde kar ve bazı bölgelerde de parçalı bulutlu ve soğuk bir hava olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklığın 5 ila 10 derece arasında düşebileceği tahminler arasında olmakla birlikte kar yağışının Karadeniz bölgesinde ve sonrasında Marmara bölgesinde de pazar gününe kadar gelmesi bekleniyor.
Kar Yağışı Ne Zaman Gelecek? Hava Durumu
3 Aralık 2013 salı itibariyle Karadeniz bölgesinde kar yağışı görülmeye başladı. Özellikle Doğu Karadeniz kara teslim olurken, orta kesimlerde kar yağışı daha seyrek kaldı. Bazı kesimlerde ise daha çok yağmur ve kapalı bir hava seyretti. Özellikle Batı Karadeniz’de parçalı bulutlu bir havanın yanı sıra Marmara bölgeside parçalı bulutlu havadan nasibini aldı. Doğu bölgelerinde hava soğuk olmasına rağmen yağış beklenmiyor. Ege ve Akdeniz bölgesinin birleşim noktasında ise zaman zaman kar ve zaman zaman yağmur yağacak.
kar-ne-zaman-yagacak-hava-durumu
İstanbul’a Ne Zaman Kar Yağacak
Meteoroloji tahminlerine göre 8 aralık 2013 tarihinden itibaren İstanbul ve diğer Marmara illerinde kar görülebilecek. Ayrıca 8 aralıktan itibaren sıcaklık yurt genelinde 1 ve 0 dereceye kadar gerileyeceği için yurt genelinde kar yağışı görülebilecek. Kısacası İstanbul’lular bu yıl kar için 8 aralık 2013 tarihini beklemek zorunda kalacaklar. 5 aralık 2013 perşembe günü sıcaklık artacak ve yağış duracak. Fakat, sıcaklık pazar gününe kadar azar azar düşerek pazar günü kar yağışı olabilecek.
kar ne zaman yağar,
2013 ilk karı ne zaman yağacak,
kar yağışı ne zaman gelecek,
2014 kar yağışı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ