Kasım Ayı Hava Durumu 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Meteoroloji tarafından yapılan hava tahminleri Kasım ayının düşünülenden daha sıcak olacağını öngörüyor. Yurdun genelinde mevsim normallerinin üzerinde olması beklenen hava durumunun kasım ayı boyunca adeta yazdan kalma günlerin yaşanabileceği tahminne yer verildi. Hava sıcaklığı gece saatlerinde mevsim normallerinde olurken, gündüz mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.
Kasım 2013 Hava Durumu Ne Olacak?
2013 yılının kasım ayına girmemize rağmen henüz soğuk havalar tam anlamıyla etkisini göstermedi. Yapılan tahminlerde kasım ayı boyunca sıcaklıkğın mevsim normalleri üzerinde kalması bekleniyor. Marmara bölgesinin iç kesimlerinde ve doğu bölgelerinde sis ve puslu bir havanın özellikle sabah saatlerinde olma ihtimalinin yüksek basınç nedeniyle fazla olduğu belirtiliyor. Gündüz saatlerinde Marmara bölgesi kasım 2013 ayına göre mevsim normallerinin üzerinde olacağı kaydediliyor.
kasim-ayi-hava-durumu-2013
 2013 Hava Durumu Tahmini Meteoroloji
Kasım ayının ortalarından itibaren hava sıcaklığının yavaş yavaş düşerek yağışların başlaması bekleniyor. Hava açık ve güneşli olduğu günlerde ise sıcaklıklar mevsim normallerine göre yüksek kalabilir. Yağışsız günlerin yine kasım ortalarından itibaren bitmesi ve yağışlı havaların yavaş yavaş etkisini göstermesi bekleniyor. Özetleyecek olursak 2013 kasım ayı için hava durumu tahminleri sıcaklıkların mevsim normallerinde göre fazla olabileceği, ancak bu durumunda kasım ortalarından itibaren azalacağı ve kasımın 2. haftasından itibaren yağışların başlayacağı tahmin ediliyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ