Kayıp Dizisi Yok mu? Ne Zaman Yayınlanacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizilerden bir diğeri olan Kayıp diziside yeni başlayan dizilerden biri. 13 eylül 2013 tarihinde yayınlanmaya başlayan dizinin yayınlanacağı gün ve saat değişiyor. Cuma akşamları yayınlanan Kayıp dizisi artık Cumartesi akşamları Kanal D ekranlarında olacak. Fatih dizisinden sonra Kayıp diziside gün ve saati değiştirilen diziler arasında yer aldı.
Kayıp Dizisi Yok mu? Ne Zaman Yayınlanacak?
13 eylül 2013 cuma günü başlayan Kayıp dizisi D production tarafından yapıldı. Dizinin yöntemenliğini Zeyneğ Günay yapıyor. Kayıp dizisi nerede çekiliyor diye merak edenler için İstanbul Kemerburgar bilgisinide verelim. Şarman Ailesinin başına gelen olayları anlatan Kayıp dizisinde zengin bir ailenin hayatı anlatılıyor. Diziyi bu hafta cuma akşamı ekranlarda göremeyen seyirciler için 1 gün daha bekleyerek cumartesi akşamları izleyeceği haberinide verelim.
kayip-dizisi-yok-mu-ne-zaman
Kayıp Dizisi Oyuncuları
Kanal D’nin çiçeği burnunda dizisi Kayıp’ın Aslı Enver, Mete Horozoğlu, İlker Kaleli gibi başarılı oyuncularının yanı sıra konusu ve tüm oyuncu kadrosuylada reyting rekorları kıracak bir dizi olmaya hazırlanıyor. Cuma akşamları saat 20:00’da yayınlanan Kayıp dizisinin yayın saati değiştirildi. Kayıp dizisi cumartesi akşam saat 22:30’da yayınlanacak. Cumartesi akşamları daha geç saatlerde yayınlanarak izlenme oranını arttırmak isteyen Kanal D yönetimi Kayıp dizisinin yayınlandığı gün ve saati değiştirdi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ