Kedi Özledi Filmi Algı Eke Kimdir? Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Film ve dizilerin aranan oyuncusu Algı Eke, İlker Ayrık ile oynadığı son film sonrasında çok konuşlmaya başlandı. Beyaz Show programına katılan sempatik ve sevecen tavırlarıyla herkesi kendine hayran bırakan Algı Eke programa mini elbisesiyle katıldı. Dans etme konusunda çok başarısız olduğunu söyleyen Algı Eke, Beyaz Şov’da kısa süreli dans etti. Beyazıt Öztürk’te Algı Eke’ye eşlik etti. Küçük yaşlardan bu yana dizilerde boy gösteren Algı Eke, İlker Ayrık ile birlikte oynadığı filmin tanıtımı için Beyaz Şov’da yer aldı. Aynı zamanda beyaz show konukları Model grubu ve Soner Sarıkabadayı oldu.
Algı Eke Kimdir?
16 eylül 1984 yılında doğan Algı Eke 29 yaşında genç ve güzel bir oyuncu. Son olarak Galip Derviş dizisinde oynayan Algı Eke dizinin başrol karakterlerinden birini canlandırıyor. Algı Eke Kedi Özledi filminde İlker AYrık ile cesur sahnelerde yer aldı. 20 aralık 2013 tarihinde vizyona giren filmde başrolleri Algı Eke ile birlikte İlker Ayrık oynarken, Algı Eke Galip Derviş dizisinde Hülya Uçar karakterini canlandırıyor. Galip Derviş dizisinde bu yılda yer alan Algı Eke başarılı oyunculuğuyla ekranların sevilen isimlerinden biri oldu. Cağaloğlu Anadolu lisesini bitiren Algı Eke Almanya Üniversite eğitimi almıştır. Drama eğitimi alan Algı Eke Berlin şehrinde bir süre yaşadıktan sonra tekrar Türkiye’ye döndü. İlk olarak 2002 yılında Mustafa Şevki Doğan sayesinde Baba Ocağı dizisinde rol aldı. Birçok dizi projesinde yer alan Algı Eke en çok Baba Ocağı ve Galip Derviş dizilerinde tanınmıştır. Son olarak oynadığı Kedi Özledi filmiyle İlker Ayrık ile başrolleri paylaşmışlardır. 2009 yılında Mazi Yarası isimli filmde Sevda rolünüde canlandıran Algı Eke ilk başrol deneyimini Kedi Özledi filmde yaşamıştır.
Engin Günaydın ve Algı Eke Birlikte mi?
Ünlü bir gazete yer alan habere göre dizi arkadaşlığı gerçek hayattada bulunuyor. Algı Eke ve Engin Günaydın’ın birlikte olduğu iddiaları çiftin arkadaşlarına soruldu. Algı Eke ve Engin Günaydın’la ilgili birliktelik doğrulandı. Fakat, evlilik için henüz çok erken olduğu belirtildi. Algı Eke ve Engin Günaydın’ın birlikte oldukları ve şimdilik evlilik düşenmedikleri söylendi.

Algı Eke Fotoğrafları – Foto Galeri


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ