Kenan Işık Öldü mü? Kenan Işık'a Ne Oldu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kenan Işık öldü mü? iddiaları üzerine yaptığımız araştırma sonucunda Kenan Işık’ın hayati tehlikesinin halen devam ettiği ve 48 saati doldurması gerektiği, ancak Kenan Işık’ın durumunun iyiye gittiği açıklandı. Dün yaşanan olayda Kenan Işık’ın hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmasının ardından Ekşi Sözlük, İnci Sözlük ve Donanım Haber gibi sitelerde Kenan Işık öldüğü bilgisi verilmişti. Twitter ve Facebook’tada bu bilgi yayılmış ve Kenan Işık’ın öldüğü düşünen birçok hayranı hastaneye akın etmişti.
Kenan Işık’a Ne Oldu?
Spor salonunda fenalaşarak bir anda yere düşen ve kafasını vuran Kenan Işık düşme sonucun kafasını sert bir şekilde çarpttığı için beyin kanaması geçirmişti. Her zaman gittiği spor salonunda yaşanan bu olay sonrasında sevenlerini korkutan Kenan Işık ölümün eşiğinden döndü. Yoğun bakımda bulunan Kenan Işık birkaç saat sonras kendine gelmeye başlasada, hayati tehlikesinin geçmesi için henüz 24 saate daha ihtiyacı var.
kenan-isik-oldu-mu
Kenan Işık Öldü mü?
Her zaman olduğu gibi Kenan Işık’ın hastaneye kaldırılmasıda internet üzerinde birçok sözlük, forum ve sosyal medyada yanlış bilgi verilmesine neden oldu. İnci Sözlük, Ekşi Sözlük ve Donanım Haber’de Kenan Işık’ın öldüğü bilgisi verildi. Kullanıcılar tarafından verilen bu bilgi çabuk yayıldı. Sosyal medyada da yayılan bu haberin yanlış olduğu sonradan ortaya çıktı. Kenan Işık ölmedi ve hayati tehlikeyi atlatmak üzere. Kenan Işık’ın doktorları tarafından durumunun iyiye gittiği bilgisi verildi.
Kenan Işık Sevenlerini Korkuttu
İlerleyen yaşına rağmen spor yaptığı için dinç kalmayı başaran Kenan Işık sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? yarışması ve oynadığı diğer dizilerden hayran kitlesini oldukça arttırmıştı. Kenan Işık’ın beyin kanamasından hastaneye kaldırıldığı öğrenen hayrankarı hastaneye akın etti. Birçok ünlü isimde Kenan Işık için iyi dileklerini iletti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ