Kenar Koruma Sistemlerinde En İyisi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Gerçekleştirdiği çok sayıda önemli başarı ile sektörde farkını gösteren ve çalışanların kendilerini her zaman daha güvende hissetmelerine olanak tanıyan SafetyRespect, kusursuz kenar koruma sistemleri ile müşterilerinin yanında yer almaya devam etmektedir.
 Geçici Kenar Koruma Sistemi :
Meydana gelebilmesi muhtemel iş kazalarını önleyebilmek ve işçilerin güvenliğini sağlamak adına çok önemli bir yere sahip olan geçici kenar koruma sistemleri, alana uygun olarak birçok farklı seçeneği ile birlikte satışa sunulmaktadır.

Çalışma sahalarının daha güvenli olması ve personellerin etkinliğini arttırmak amacı ile uygulanan geçici kenar koruma sistemi tasarımları, ortaya daha verimli bir çalışma çıkmasını sağlamaktadır. Şantiyelerde mevcut tehlike kenarlarına kısa sürede güvenlik altına alan geçici kenar koruma sistemleri, gerekli tüm mevzuata uygun özelliklerde üretilmektedir.
Alan sınırlama bariyeri olarak geçen ve birçok alanda yaygın olarak kullanılan ts en 13374 kenar koruma bariyeri sistemleri, pratik uygulanışı ile çalışma alanı çevresinin kısa zamanda sınırlarını belirlemektedir. İş güvenliği açısından gerekli olan ts en 13374 kenar koruma bariyeri sistemi, iş kazası riski oranını azaltmaktadır.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ