Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasını Kim Sunacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kim Milyoner Olmak İster? isimli bilgi yarışmasının sunucusu Kenan Işık geçtiğimiz aylarda yaşadığı talihsiz olay sonucu hastanenin yoğun bakımına kaldırılmış ve durumu kritik olarak açıklanmıştı. Kenan Işık’ın Kim Milyoner Olmak ister adlı yarışmayı sunmaya devam edememesi üzerine Kenan Işık iyileşene ve programı sunabilecek duruma gelene kadar farklı ünlü isimler tarafından sunulmaktaydı. Bu hafta ise Kenan Işık’ın yerini yine önemli isimlerden biri aldı.
Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasını Yılmaz Erdoğan Sunacak
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını bu hafta Kenan Işık yerine ünlü oyuncu, yönetmen ve tiyatrocu Yılmaz Erdoğan sundu. Yılmaz Erdoğan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında hem esprileri hemde güzel sohbetiyle renk kattı. Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmada sunuculuk yapan Yılmaz Erdoğan Kenan Işık yerine yarışmayı sunarak yarışmaya ayrı bir hava kattı. Kenan Işık’ın en kısa sürede tekrar Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunmaya devam etmesini ve sağlığına kavuşmasını diliyoruz.
kim-milyoner-olmak-ister-yarismasi-yilmaz-erdogan
Seyirci Merak İçinde
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının başarılı ve sevilen sunucusu Kenan Işık’ın durumunu merak eden izleyenler Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunan kişilerin farklı olduğunu gördüklerinde şaşkınlık içerisinde “Acaba Kenan Işık Artık Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunmayacak mı, Kenan Işık’ın son durumu ne” gibi sorular sormaya devam ediyor. Sevilen isim Kenan Işık’ın durumunu merak eden seyirci Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunması ve sağlığına kavuşması için iyi dileklerini sunuyor.
yilmaz-erdogan-kim-milyoner-olmak-ister-yarismasini-sundu
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ