Kış Nasıl Geçecek 2013-2014

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Henüz ekim ayında olmamıza rağmen kış soğukları fazlasıyla başladı. Soğuk havaları sevmeyenler ise henüz sonbahar ayında olmamıza rağmen kış soğuklarını yaşamaya başlamamızdan dolayı kış aylarının çetin geçeceği düşüncesine kapıldı. Bu konuda yaptığımız araştırma ile İTÜ Öğretin görevlisi Dr. Orhan Şen’den aldığımız bilgiler ile bu yıl soğukların mevsim normallerinde olacağını öğrendik.
2013-2014 Kış Mevsimi Nasıl Geçecek
Türkiye’de bu hafta başlayan soğuk havaların önümüzdeki günlerde mevsim normallerine geleceği ve sıcaklıkların birazda olsa artacağı belirtildi. Yurt genelinde etkili olan sopuk hava dalgası ve yağışlar sizi etkilemesin. Kış ayları 2013-2014 yılı içerisinde mevsim normamllerinde seyredecek. Ekim ayında bu denli havaların soğuk olmasının 20 yılda bir olabileceği ve sıcaklıkların Aralık ayına kadar mevsim normallerinin altına düşmeyeceği, kış aylarının olması gerektiği gibi aralık ayından itibaren etkisi göstereceği İTÜ öğretim görevlisi tarafından belirtilirken, 2013-2014 yılı içerisinde kış sonbahar ve kış aylarının olması gerektiği düzeyde olacağı, aşırı soğuk olmayacağıda eklendi.
kis-bu-yil-hava-nasil-olur
Bu Yıl Soğuk Olacak mı?
Küresel ısınmanın gün geçtikçe artması havaların mevsim normallerinin altında olmasından ziyade üstünde bile olabileceğini gösteriyor. Yani, hava sıcaklıklarının kış aylarında geçtiğimiz yıllara oranla yüksek bile olabileceği düşünülüyor. Soğuk havaları sevmeyenler için bu yıl geçtiğimiz yıl olduğu gibi çok fazla soğuk olmadan hızlı ve mesvim normallerinde geçeceği müjdesini vererek haberimizi tamamlıyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ