Kıvanç Tatlıtuğ Azra Akın Ayrıldı mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Azra Akın dünya güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte olmuş aşk yaşamıştı. 2009 yılında ayrılan çift 3 yıl aradan sonra tekrar birlikteliklerini ilan etmişlerdi. Kıvanç Tatlıtuğ Kuzey Güney dizisinde kariyenin zirvesini yaşarken Azra Akın’da Acun Ilıcalı’nın Dans programlarında jürilik yaparak ünlülüğünü devam ettiriyordu. İkili arasındaki aşk tekrar kıvılcımlanmış olacak ki birlikteliklerini ilan ettiler.
3 yıl sonra tekrar birlikte olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın geçtiğimiz günlerde birlikteliklerini daha fazla devam ettiremeyecekleri gerekçesiyle ortak kararla ayrıldıklarını açıkladılar.
2002 yılında başlayan bu büyük aşk 6 yıl devam ederek 2008 yılında bitmişti. Tekrar başlayan birliktelik ise kesin olarak sonlandı. İkilinin ilişkilerinin evliliğe doğru yol aldığı söylentileri yalan çıkmış olacak ki çift tekrar ayrıldı. Azra Akın’ın erkek hayranları ve Kıvanç Tatlıtuğun bayan hayranları bu ayrılığa sevinmiş olmalılar ki iki ünlü isminde bu anlamda her yaştan hayranları ve sevenleri bulunmaktalar.

Beraber tatile çıkan çiftin birlikteliğini tatilde kurtaramadı. Kuzey Güney dizisinin asi erkeği Kuzey’i oynayan Kıvanç Tatlıtuğ bu ayrılık hakkında henüz açıklama yapmazken, Azra Akın’ın üzüntülü olduğu gözlerden kaçmadı. Çiftin beraber olmasını isteyen ortak arkadaşları ise bu ayrılığı hayretle karşılarken Kıvanç ve Azra’nın tekrar birlikte olmaları için çabaladıkları iddia edildi.
Kıvanç Tatlıtuğ resimleri, Azra Akın foto galeri, Azra Akın sevgilisi, Kıvanç Tatlıtuğ sevgilisi, Azra Akın yok böyle dans, kıvanç tatlıtuğ kuzey güney dizisi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ