Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Son olarak oynadığı Kuzey Güney dizisinde beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi Kurt Seyid ve Şura dizisinde rol alacak. Kurt Seyid ve Şura dizisinin başrollerini Farah Zeynep Abdullah’la paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ uzun süredir dizi için hazırlık yapıyordu. Bu süre zarfında tatil yapma fırsatıda bulan Kıvanç Tatlıtuğ dizi için Rusya’da bulundu. Star Tv ekranlarında mart ayında başlayacak olan Kurt Seyid ve Şura dizisi için şimdiden iyi yorumlar yapılmaya başladı.
Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Dizisi Ne Zaman
Kurt Seyid ve Şura dizisinde Farah Zeynep Abdullah ile birlikte başrolleri oynayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi mart 2014’te Star Tv ekranlarında olacak. Dizinin Nermin Bezmen Aynı isimli romanından uyarlanacağı öğrenildi. Kurt Seyid ve Şura isimli dizi Star Tv ekranlarında yeni başlayacak ve en az bir sezon devam etmesi beklenen diziler arasında yer alıyor. Projenin içerisinde yer almayı gözü kapalı kabul eden Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah birlikte dizinin ana karakterlerini oynayacak.
kivanc-tatlitug-yeni-dizisi-ne-zaman-basliyor
Kurt Seyid ve Şura Dizisi
Ay yapımın hazırladığı Kurt Seyid ve Şura dizisinin yönetmenliğini Hilal Saral yapacak. Dizinin senaryosunu ise Medcezir dizisininde yazarlığını yapan Ece Yörenç hazırlayacak. Kıvanç Tatlıtuğ daha önce Aşk-ı Memnu ve Kuzey Güney dizilerinin başrollerini oynarken elde ettiği başarıyı Kurt Seyid ve Şura dizisinde de elde etmek istiyor. Kurt Seyid ve Şura dizisi konusu ise bir aşk hikayesi olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ