Kız ve Erkek Öğrencilerin Aynı Evde Kalmasına Tepki

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Geçtiğimiz gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın erkek ve kız öğrencilerin birlikte kalmasıyla ilgili açıklaması yalanlanmış ve böyle birşeyin olmadığı dile getirilmişti. Ancak, Başbakan kız ve erkek öğrencilerin birlikte aynı evde kalmamasıyla ilgili açıklamalarını doğruladı. Konuştuklarını inkar etmeyeceğini belirten Başbakan kız ve erkek öğrencilerin aynı evde kalmaması için şikayetler aldıklarını belirtti.
Kız ve Erkek Öğrenciler Aynı Evde Kalamaz
Kız ve erkek öğrencilerin kaldığı evlerde apartmandan şikayetler geldiğini ve ailelerin bu yönde taleplerinin olduğu belirtildi. Öğrenci evlerini denetleyeceğiz diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan muhafazakar demokrat iktidar olarak bunu yapmak zorundayız diyerek, öğrenci evleriyle ilgili denetleme yapmak üzere valilere emir verdiğini belirtti. Apartmanda kız ve erkek öğrencilerin bulunması apartman güvenliğinide etkiliyor diyen Başbakan, apartmanda gelen gidenin belli olmadığı ve karışıklık nedeniyle apartmanda yaşayan anne ve babalarında durumdan rahatsız olduğunu açıkladı.
kiz-ve-erkek-ogrenciler-ayni-evde-kalmasin
Kızlı ve Erkekli Öğrenci Evleri için Yorumlar
Kız ve erkek öğrencilerin aynı evde yaşamamaları için başlatılan çalışmalar üzerine sosyal medya adeta yıkıldı. Konu hakkında birçok yorum gelirken, durumdan öğrenci olan olmayan herkes şikayetçi gibi görünüyor. Kız ve erkek öğrencilerin 18 yaşını doldurduktan sonra aynı evde yaşamaya hakkı olduğunu belirten sosyal medya kullanıcıları, Türkiye’de durumun nereye gittiğini merak ediyor ve tedirgin olduklarını söylüyor. “Erkek ve kız öğrencilerin birlikte yaşaması için dini nikah mı gerekiyor?” diyerek soran bir twitter kullanıcısı çok sayıda retweet aldı. Kız ve erkek öğrencilerin aynı evi paylaşmasını eleştirmesini normal, ancak bu konuda müdahale yada denetleme yapılmasını dikdatörlük olarak görenlerde bulunuyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ