Kopenhag 1 – 0 Galatasaray Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2013-2014 Şampiyonlar ligi B grubunda yer alan Galatasaray 4. hafta mücadelesi olarak Kopenhag ile karşı karşıya geldi. Hollanda’ya giden sarı kırmızılı ekip maça iyi başlamadı. Kopenhag – Galatasaray karşılaşması Galatasaray için kötü sonuçlandı. Galatasaray bu maçı kaybederek adeta tur şansını büyük riske soktu. Galatasaray 1-0 yenildiği Kopenhag maçında Juventus’un 2-2 Real Madrid ile berabere kalmasıda gruptaki dengeleri alt üst etti.
Kopenhag 1 – 0 Galatasaray İlk Yarı Maç Özeti
Maça hızlı ve baskılı başlayan Kopenhag, Galatasaray üzerinde etki yaratmaya başladı. Galatasaray’lı futbolcular ise ilk yarıda ruhsuz bir oyun gerçekleştirdi. Kopenhag sağdan yaptığı atakta içeriye yapılan ortayı Braaten gole çevirdi. Oldukça basit bir pozisyonun gol olması Galatasaray’ın favori olduğu maçta zora düşmesine neden oldu. Kopenhag 6. dakikada Braaten ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Kopenhag 1 – Galatasaray 0. Bu dakikadan sonra atak yapan Galatasaray’ın 14. dakikada Bruma ile başlayan atağında Drogba’nın şutunda top Kopenhag’lı defans oyuncusunun eline çarptı. Fakat, hakem görmedi ve oyunu devam ettirdi. 21. dakikada Galatasaray’da orta çıkaran Drogba oldu. Burak Yılmaz ise kafayla topu kaleye gönderdi. Ancak, Kopenhag kalecisinin topu kurtarmasının ardından Bruma topu ağlara gönderdi. Fakat, Bruma ofsaytta olduğu için 21. dakikadaki bu golde geçersiz sayıldı.
kopenhag-1-galatasaray-0-sampiyonlar-ligi-mac-ozeti
Kopenhag 1 – 0 Galatasaray İkinci Yarı Maç Özeti
Galatasaray 2. yarıya iyi başladı. Adeta tek kale oynayan Galatasaray bir türlü gole buluşamadı. Kopenhag takım olarak iyi savunma yaptı ve gol yememek için tüm adamlarıyla kendi yarı sahalarında bekledi. Zaman geçirmek isteyen Kopenhag’lı oyuncular maça almak için elinden geleni yaptı. Galatasaray ikinci yarıda oldukça iyiydi. Fakat, Kopenhag ağlarını havalandıracak organizasyon bir türlü gelmedi. Galatasaray’da 2. yarıda Aydın’ın yerine Ceyhun oyuna girdi. Umut Bulut ve Amrabat’ta 2. yarıda oyuna giren oyunculardı. Ancak, Kopenhag sahasında 3 puan almayı başardı. Kopenhag 1 – Galatasaray 0 maç sonucu.
galatasaray-sampiyonlar-ligi-maci-kopenhag
Galatasaray Şampiyonlar Ligi B Grubunda Kaçıncı Sırada
Kopenhag 1 – 0 Galatasaray maçının ardından Juventus Real Madrid maçınında 2-2 beraberlik sonuçlanması Şampiyonlar ligi B grubunda işleri değiştirdi. Galatasaray favori olduğu bu maçı alamayınca grupta işi zor hale geldi. 2. sırada yer alan Galatasaray’ı 4 puanla Kopenhag takip ediyor. Juventus ise 3. beraberliğini alarak 3 puanla son sırada. Real Madrid 10 puanla lider olsada, bir sonraki maçı Galatasaray’la olacağından liderliği garantilemek isteyecektir. 27 kasım 2013 tarihinde İspanya’da Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray son maçını sahasında Juventus ile 10 Aralık 2013 tarihinde oynayacak.
kopenhag-galatasaray-1-0-mac-ozeti

Şampiyonlar Ligi B Grubu Puan Durumu

Real Madrid 10 Puan
Galatasaray 4 Puan
Kopenhag 4 Puan
Juventus 3 Puan
kopenhag-galatasaray-1-0-sampiyonlar-ligi
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ