Kuran'ı Kerim 18. Cüz Oku Dinle

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kuranı Kerim 18. cüzünü okumayı Allah tüm Müslüman kardeşlerimize nasip eylesin diyerek makalemize başlıyoruz. Öncelikle bu sıcak yaz günlerinde oruç tutmanın oldukça zor olması bir tarafa çektiğimiz zorluk karşısında gösterdiğimiz sabır ise Allah katında bizlere çok daha büyük sevaplar getireceğine eminim. Bu dünyada çekilen zorluk ve Allah’ın emirlerini mümkün olan en iyi şekilde yerine getirmek için yapılan çaba Ahirette bizlere artı olarak dönecektir. Bu yüzden oruç tutmanın sıcak günlerde daha zor olmasını çokta önemsemeden Kuranı Kerim cüzlerini zevkle okumaya devam edebiliriz.

Kuranı Kerim 18. Cüz Oku

Kuranı Kerim‘in en son 17. cüzünü sizlerle paylaşmıştık. 17. cüzde gerçekten güzel ayetleri içeriyordu. Sıra 18. cüzde. Kuranı Kerim 18. cüzünde yer alan bilgileri Türkçe olarak anlamak dinimiz İslamiyet konusunda daha fazla bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır. Bu yüzden hem Arapça okuyup hemde Türkçe anlamlarını dinleyebilirsiniz. Kuranı Kerim 18. cüzünü sizlerle paylaşıyor ve bu güzel mübarek günlerde en içten ve iyi dileklerimizi sizlere sunuyoruz.

Kuranı Kerim 18. Cüz Dinle


Kuranı Kerim 18. Cüz Oku
Kuranı Kerim cüzlerinden 18. cüzü dinledikten sonra bayram gününede az bir süre kaldığını hatırlatmak isterim. Bayram hazırlıklarını yapmak için erken olabilir belki, fakat büyüklerinizi ziyaret etmek, memleketine gitmek isteyenler için iyi bir şans olabilir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ