Kurban Bayramı Öncesi Altın Fiyatları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kurban Bayramı öncesi altın fiyatları gram fiyat olarak 85 TL olması bekleniyor. Bayram öncesinde altın fiyatlarının büyük önemi var. Birçok kişi kurbanlık kesimi için bir miktar altın bozdurmak zorunda kalacağı için altın fiyatlarının bayramdan önce yüksek olması vatandaşa yarayacaktır. Ancak, altın fiyatlarının bayram sonrasında düşüşe geçebileceği uzmanların görüşleri arasında yer almaya devam ediyor.
Altın Fiyatları Bayram Öncesi Ne Olacak?
Kapalıçarşı altın fiyatları bugün 84,50 TL olarak gram fiyatıdır. Cumhuriyet altının için Kapalıçarşıda 567 TL fiyat istenirken, alış fiyatı 556 TL olarak belirlenmiş durumda. Yarım altın 295 TL den satılırken, Çeyrek altın ise 145 TL olarak satılmaktadır. Çeyrek altının gram fiyatı düştükten sonra 155 TL den 145 TL ye gerilemeside altın alacaklar için iyi bir fırsat oldu.
kurban-bayraminda-altin-fiyatlari-ne-olacak
Kurban Bayramı Öncesi Altın Fiyatları
Kurban bayramı öncesi altın bozduran kişi sayısında artış beklenirken, bu artış altın fiyatlarını az miktarda etkileyebilir. Bunun haricinde altın fiyatlarının Kurban Bayramı öncesi gram fiyatını olarak 85 TL civarında seyretmesi doların 2,00 TL fiyatında kalması bekleniyor. 22 ayar bilezik için gram fiyatı 82 TL den satılmaya devam ediyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ