Kurban Bayramında Havalar Nasıl Olacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kurban bayramında havalar nasıl olacak diye merak eden, özellikle bayramda büyüklerini ziyaret edecek olan, kurban kesecek olanlar ve tatile çıkacak olanlar için büyük önem arz ediyor. Bayram boyunca havanın açık olacağını ve yurt genelinde yağış beklenmediğini söyleyerek haberimize başlayabiliriz. Kurban Bayramında bayram tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilecek olanlar ve tatile yada memleketine gidecek olanlar için hava durumu iyi olacağını belirterek güzel bir haber vermiş olalım.
Bayramda Hava Nasıl olur?
Havalar iyi olacak dedik fakat bu Karadeniz bölgesi için geçerli değil. Bayram öncesinde Cumartesi ve pazar gününden itibaren önce hava sıcaklıkları düşecek sonrasında ise Karadeniz’in bazı bölgelerine yağmur bazı bölgelerine ise kar yağacak. Özellikle yüksek kesimlere Kurban bayramında kar yağacak. Sıcaklığın azalacağı Kurban Bayramında Karadenizliler zor soğuk bir havayla bayram geçirecek.
kurban-bayraminda-hava-durumu-nasil-olacak
Kurban Bayramında Havalar Nasıl Olacak?
Yurdun kalan kesimlerinde ise hava zaman zaman bulutlu zaman zaman ise açık seyredecek. Sıcaklık ise meteorolojinin tahminine göre mevsim normallerinde seyretmeye devam edecek. Çok fazla soğuk olmayacak olan batı kesimlerinde ise yağış beklenmezken, Kurban Bayramında Karadeniz bölgesinde bol miktarda yağmur ve bazı kesimlerde kar yağışı bekleniyor. Aynı zamanda Karadeniz bölgesinde hava sıcaklıklarınında bayram boyunca düşük olabileceği tahmin ediliyor. Bayramın 1. gününde itibaren diğer kesimlerde ise sadece bulutlanma görülecek ve hava genel anlamda açık olacak. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinde seyredecek. Kurban bayramı boyunca Karadeniz bölgesi dışında yağış görülmüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ