Kurban Bayramında Nereye Gidilir

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kurban bayramında nereye gideceğinizi halen seçmediniz mi? Farklı bir tatil ve gezi planınız yok mu? Öyleyse haberimizi okuyarak bu Kurban Bayramında nereye gideceğinizi bulabilirsiniz. Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması 12 ekim 2013 tarihindne 20 ekim 2013 tarihine kadar devam eden güzel bir Kurban Bayramı tatili geçirmek için güzel bir yer seçmeli ve o yerlere gitmelisiniz.
Kurban Bayramında Adalara Gitmek
Kurban Bayramı boyunca adalarda zaman geçirebilirsiniz. Adalarda yaz sıcakların bitmesiyle birlikte seyrek bir görünüm oluştu. Özellikle deniz için gidenler adada olmadığı için ada nüfusu yüzde 300 azaldı. Kurban bayramında büyüklerini ziyarete gidecek olanların dışında adada rahat ve güzel bir tatil geçirebilirsiniz. Büyükada, Bozcaada, Kınalıada ve Heybeliada hepsi birbirinden güzel ve gezilecek görülecek yerleri olan adalarda, otelde konaklayabilir yada ev kiralayabilirsiniz.
kurban-bayraminda-nereye-gidilir
Bilecik Söğüt Gezisi
Osmanlı İmpratorluğunun kurulduğu yer olan Söğütte müzeler ve türbeleri gezebilir ve Osmanlı’nın kurulduğu yeri gezebilirsiniz. Söğüt’e çok yakın olan Eskişehir’e giderek öğrenci şehri Eskişehirde tur yapabilir ve tüm güzellikleri görebilirsiniz. Avrupa şehirlerini aratmayan Eskişehir’de Kurban Bayramı tatilinde güzel zamanlar geçirebilirsiniz.
Silivri Tatili
İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri olan Silivri’de ailenizle güzel zamanlar geçirebilir ve uygun konaklama koşullarıyla birlikte Kurban bayramında güzel bir tatil yapabilirsiniz.
Karadeniz Turu
Sonbahar aylarında bambaşka bir rengi olan Karadeniz 9 günlük tatilde sizleri bekliyor. Karadenizin tüm illerinde yeşilliklerin içerisinde güzel zamanlarda geçirebilirsiniz. Özel aracınızla yapacağınız turlar çok daha zevkli olacağı gibi şehrin baskılı hayatından biraz olsun kurtulabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ