Kurt Seyid ve Şura Dizisi Zeynep Abdullah Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ekranların sevilen güzel oyuncusu Farah Zeynep Abdullah yeni bir dizi projesinde yer alacak. Kıvanç Tatlıtuğ ile oynayacakları dizi mart ayında ekranlarda olacak. Farah Zeynep Abdullah bu hafta güzeller galerimizde yer vereceğimiz isim olacak. Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Eser Yenerler’den ayrıldıktan sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile yeni bir diziye başlayacak olan Farah Zeynep Abdullah dizinin hazırlıklarına devam ediyor. Farah Zeynep Abdullah daha önceden Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplamıştı.
Farah Zeynep Abdullah Kimdir?
17 ağustos 1989 tarihinde dünyaya gelen Farah Zeynep Abdullah, İstanbul doğumludur. Annesi Türk babası ise Irak kökenlidir. İngiltere’de gördüğü Lise eğitiminin ardından Kanal D ekranlarında Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Aylin rolünü canlandırdı. Farah Zeynep Abdullah Kelebeğin Rüyası filminde Mediha Sessiz rolünü canlandırarak ilk kez bir filmde oynadı. Farah Zeynep Abdullah Üniversiteye başlamadan önce barmenlik ve garsonluk yaparak eğitimi için para biriktiriyordu. Aynı dönemde plates yaparak eğlenceli 1 yılın ardından Üniversite kayıtlarına hazırlandığını ve Üniversite için 4 gün kala Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Aylin rolüne seçildiğini belirtti. Farah Zeynep Abdullah bu diziyle birlikte oyunculuk sektörüne hızlı ve derin bir adım attı.
Farah Zeynep Abdullah Yeni Dizisi
Farah Zeynep Abdullah bugünlerde Kıvanç Tatlıtuğ ile başlayacakları Kurt Seyid ve Şura yeni dizinin hazırlıklarını yapıyor. Deneme çekimlerinin yanı sıra dizinin ilk bölümleri için hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğu ve dizinin mart ayında başlayacağı açıklandı. Farah Zeynep Abdullah Kıvanç Tatlıtuğ ile başlayacakları Kurt Seyid ve Şura bu yeni dizide de oldukça önemli bir rolü canlandıracak. Farah Zeynep Abdullah’ın henüz çok fazla fotoğrafı bulunmuyor. Bu yüzden fotoğraf galerimizde sadece belli başlı fotoğrafların yer alacağını belirterek, Farah Zeynep Abdullah’ın en güzel fotoğraflarını sizler için bir araya getirdik.

Farah Zeynep Abdullah Foto Galeri


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ