Kuzey Güney Bu Hafta Yok mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

kuzey-guney-dizisi-bu-hafta-yok-muKuzey Güney dizisi geçtiğimiz hafta çarşamba günü ekranlara veda etti. 26 haziran 2013 çarşamba günü veda bölümüyle bitirilen Kuzey Güney dizisi bu hafta yok mu? sorusunun cevap evet yok. Çünkü, Kuzey Güney dizisi 2 sezon ardından tamamen bitti. Final yaparak ekranlara veda eden dizinin son bölümde yine ilginç ve heyecan verici olaylar yaşandı. Kuzey Güney dizisinin final bölümünde Kuzey ve Cemre zorda olsa evlendi. Ancak, evlilik öncesi birçok olay yaşandı.
Kuzey Güney Bu Hafta Yok mu?
Kuzey Güney dizisi bu hafta yok. Final bölümünde Güney Banu’nun hamile olduğunu öğrendi. Kuzey’de Ferhat’ın katilinin Güney olduğunu öğrendi. Güney Banu’nun yanına giderek beraber yurt dışına kaçmak istediğini söyledi. Ruhsal durumu iyi olmayan ve bebeğinin sakat olduğunu öğrenen Banu Güney’in gözünün önünde intihar etti. Bunun üzerine Güney dahada öfkelendi. Silah taşıyan Güney polisler tarafından Ferhat’ın katili olduğu için aranıyordu. Güney Kuzey’le düğünün yapılacağı mekanda buluşmak istedi. Kuzey Güney buluşmayı kabul etti. Cemre ise düğün hazırlıklarını bitirmiş annesi ve diğer sevenleriyle düğün alanına geliyordu. Kuzey Güney arasında hareretli konuşmalar geçti. Geçmişin hesabını birbirine veremeyen 2 kardeş içlerindeki herşeyi döktü. Güney bir anlık öfkelendi ve silahını Kuzey’e doğrulttu. Bu sıradada Cemre ve diğer düğün gelenler oradaydı. Silahı Kuzeye doğrultan Güney 4-5 el ateş etti. Kardeşine içindeki tüm öfkeyi kusan Güney’in elinde gerçek silah bulunmuyordu. Komiser Güney’in eline gerçek silah vermedi. Sonrasında ise Cemre ve Kuzey düğünü ertedi. Fakat, nikah kıydı Kuzey’in işleri iyi gittiği ve yurt dışına çıkacakları, 1 aylık süreyle orada kalacaklarını görebildil.
Kuzey Güney Dizisinin Sonu Nasıl Bitti
Son bölümde Güney hapse girdi, Banu öldü, Banu’nun annesinin durumu oldukça kötüydü. Bunun dışında Ali, Ferhat ve birkaç ölen kişiyide saymadığımızda dizinin sonu iyi bitti. Kuzey ve Cemre’nin sonunda evlendiği Kuzey Güney dizisi artık ekranlarda yer almayacak. Ancak, bu ikilinin farklı diziler için teklif aldıkları iddialar arasında yer alıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ