Kuzey Güney Dizisi 72. Bölüm Özeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

kuzey-guney-dizisi-72-ozeti-evlilikKuzey Güney dizisi 2. sezonunda da bomba gibi ilerlemeye devam ediyor. Bu yıl son bulacak olan ve haziran ayında final yapmaya hazırlanan Kuzey Güney dizisinde yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. Geçtiğimiz yıl ki başarısını bu yılda devam ettirerek toplamda 2 yıl Kanal D ekranların her çarşamba oynayan Kuzey Güney dizisinde 72. bölüm bu hafta yayınlanacak. 72. Bölüm özeti ise yayınlandı bile. Kuzey Güney dizisi özetini ve 72. bölümde neler olduğunu anlatacağız.
Kuzey ve Cemre Evleniyor 1 Mayıs 2013 Çarşamba
Kuzey Güney dizisinde geçtiğimiz haftaya Güney damgasını vurmuştu. Kuzey’le ilgili çevirdiği dolapların ortaya çıkmasıyla Güney ne yapacağını şaşırdı ve adeta köşeye sıkıştı. Kuzey Güney’e son bir kez daha inandı. Ancak, inancının yine yanlış olduğunu anladı. Cemre’yi hapisten kurtarmak için Barış’la anlaştığını ve bunun sonucunda Kuzey’in İstanbul’u terk etmesi gerektiğini söyleyen Güney Kuzey’in Samsuna gitmesine neden olmuştu. Samsun’a giden Cemre ile birlikte 1 gün geçiren Kuzey Güney’in yalan söylediğini anlar anlamaz İstanbul’a geri döndü. Güney’in açıklamalarıyla yine kendisini korumak için yaptığını düşünen Kuzey, Güney’in yalanlarına inanarak önce Barış başta olmak üzere birçok kişinin üzerine gitti. Ancak, sonunda tüm bunların yalan olduğunu anlayan Kuzey Güney’le annesine tuttuğu evde karşılaşınca Güney’i küvete sokup sokup çıkardı. Bunun üzerine Güney Cemre ile birlikte olamayacaklarını ve vijdanının asla böyle birşeye müsade etmeyeceğini söyleyinca, Kuzey sonunda Cemre’nin yanına giderek gece yarısı camı tıklatarak beklenen cümleyi söyledi. “Yarın ilk iş evleniyoruz” diyen Kuzey Cemre’yi şaşırtı. 72. bölümde ise Cemre ve Kuzey Evleniyor. Düğün hazırlıklarına hemen başlayan Kuzey’i ise yine Güney Sürprizi bekliyor. 72. bölüm fragmanına baktığımızda Güney’in Kuzey ve Cemre düğününü engellemek adına yine birşeyler planladığı görülüyor. 1 mayıs 2013 çarşamba günü Kanal D ekranların yayınlanacak olan Kuzey Güney 72. bölümde bakalım Kuzey ve Cemre evlenebilecekler mi? Güney Cemre ve Kuzey’i ayırmak için neler yapacak? hepsini göreceğiz.
Kuzey Güney Dizisi 72. Bölüm Özeti

Kuzey Güney Dizisi Bitiyor mu? Final Ne Zaman
Kuzey Güney dizisinin bu yıl son bulacağı söylenmişti. Yani, Haziran ayında Kuzey Güney dizisi final yapacak ve bitecek. Kuzey Güney dizisi için nasıl bir olacağı henüz bilinmiyor. Ancak, bu konuda farklı yorum ve tahminler bulunuyor. Kuzey Güney dizisinin Final bölümüyle ilgili olarak Cemre ve Kuzey’in birlikte mutlu bir hayat sürmeleri ve evlenmeleri şeklinde yani mutlu sonla biteceği konuşuluyor. Diğer bir tahmin ise Kuzey’in Güney’i öldüreceği ve Kuzey ile Cemre’nin yine kavuşamayarak dizinin sonlanacağı düşünülürken, bazı kesimler tarafından Güney’in Kuzey yerine hapise girerek ödeşmeleri ve Güney’in akıllanarak Cemre ile birlikte olmalarını istemeleriyle biteceği düşünülüyor.
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ