Kuzey Güney Dizisi Özeti 19 Haziran 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Gelecek hafta Tv ekranlarına veda edecek olan ve final yapacak olan Kuzey Güney dizisinde bu hafta neler oldu herkes merak ediyor. Dizinin başlamasına saatler kala Kuzey Güney dizisi 79. bölümü izleyen kişi sayısıda arttı. Kuzey Güney dizisi 19 haziran 2013 tarihinde artık sona yaklaşmanında verdiği heyecanla, dizinin bitiminde neler olacağı ve en önemliside Kuzey ve Cemre’nin kavuşup kavuşamayacağı yada evlenip evlenemeyeceği en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.
Kuzey Güney Dizisi Özeti 19 Haziran 2013
Kuzey Güney dizisinde bu hafta Cemre ve Kuzey’in hayallerini zaman zaman izlemeye devam edeceğiz. Ancak, bu kez birçok hayallerininde gerçekleştiğini göreceğiz. Düğün öncesi keyifli anlar yaşayan Cemre ve Kuzey arasında yeni sorunlar yaratılabilecekler mi şimdilik merak konusu. Ancak, Kuzey ve Cemre’nin tüm sorunlardan uzaklaşarak ve Cemre’nin Güney’in sözlerinden dolayı tedirgin olması nedeniyle tatile çıkmak istemesinin yanı sıra Düğün öncesi güzel anlar yaşayacaklar.
Kuzey ve Cemre birlikte hayatlarını yaşamaya devam ediyor. Buda Güney’ni canını daha fazla sıkıyor. Güney kendisine ait olan birşeyin başkası tarafından elinden alındığını düşünüyor ve hırslandıkça hırslanıyor. Güney son zamanlarda Komiser Şeref’in kendisini sürekli takip etmesinden ve sorgulamasından sıkılır. Güney iyicee köşeye sıkışır. Ancak, yinede pes etmez ve Kuzey ile Cemre’nin birlikte olmaması için elinden geleni yapacaktır. Güney, Kuzey ve Cemre’nin evlenmelerini engellemek için sinsi planlar yapmaktadır.

Ebru Sinanaer ise Banu Sinaner ile birlikte yurtdışında yaşama planları yapmaktadır. Hazırlıklarını sürdüren Sinanerlerin büyük sırrı olan Banu ve Güney’in bebeğini Kuzey öğrenecektir. Kuzey Güney’e bu sırrı söylemek için hazırlanırken, Güney planlarını bir bir hazırlamakta ve Kuzey ile Cemre’nin sonuna getirmek üzere çalışmalarına devam etmektedir. Ayrıca Zeynep’ye eski günleri hatırlayarak bir anda hırslanmakta ve Kuzey ile Cemre’nin evliliklerine gölge düşürmek istemektedir. Bakalım Kuzey Güney’in 79. bölümünde neler olacak. Hepsini 19 haziran 2013 saat 22:00 Kanal D ekranlarında izleyebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ