Leonidas Arda Turan Benzetmesi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray’dan Atletco Madrid’e transfer olduktan sonra dünyaca ünlü bir futbolcu haline gelen Arda Turan İspanya’da başarı elde etmeye devam ediyor. Atletico Madrid’in vazgeçilmez futbolcularından biri olan Arda Turan kazanılan her maç sonrasında övgüler alıyor. Arda Turan son zamanlarda değiştirdiği saç ve sakal stiliylede benzetmelere neden oluyor. Atletico Madrid seyirci Arda Turan Kral Leonidas’a benzetiyor.
Atletico Madrid Oyuncusu Arda Turan’a Övgü
Önceki akşam oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması sonrasında Austria Vien karşısında alınan 3-0 ‘lık galibiyet sonrasında Arda Turan yine en çok beğenilen futbolcular arasında yer aldı. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Atletico Madrid ile 100. maçını oynayan Arda Turan takımı iyice adepte oldu. Atletico Madrid UEFA Şampiyonlar Liginde G grubunda hiç yenilgi almayarak 9 puanla yoluna devam ediyor.
kral-leonidas-arda-turan-benzetmesi
Arda Turan Atletico Madrid için Önemli
Arda Turan, Atletico Madrid takımında şu ana kadar 13 gol buldu. Sol kanatta oynayan Arda Turan Atletico Madrid takımının hücumu için oldukça önemli bir silah oldu. Gazeteler ve gazetelerin spor yazarlarıda Arda Turan için övgü dolu sözler söyledi. Özellikle 3-0 lık galibiyet sonrasında Arda Turan’ın Atletico Madrid için ayrı bir hava kattığı belirtildi.

Arda Turan Kral Leonidas Benzetmesi

Arda Turan, Atletico Madrid taraftarı tarafından son zamanlarda bıraktığı sakal stiliyle Kral Leonidas’a benzetildi. 300 Sparta’lının beğenilen kahramanı Kral Leonidas asker sayısının az olmasına rağmen cesur ve güçlü bir kraldı. Arda Turan hem görüntü olarak hemde takım lideri özelliğiyle Atletico Madrid traftarı tarafından Kral Leonidas’a benzetiliyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ