Levent Kırca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Oldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Türk Sinema ve Tiyatro oyuncusu Levent Kırca İstanbul Belediye Başkan adayı oldu. Levent Kırca daha önce yaptığı “Olacak O Kadar” programıyla sevilmeye izlenmeye devam ediyordu. Fakat, hükümet tarafından programının yayından kaldırıldığını iddia etmişti. Levent Kırca ülke genelindeki haksızlıklara karşı her zaman karşı durmaya çalışan ünlü isimlerden biriydi. Artık bu durumu İstanbul Belediye Başkanı adayı olarak daha somut bir hale getirmek istiyor.
Levent Kırca Adaylığını Açıkladı
Levent Kırca 30 mart 2014 tarihinde gerçekleşecek olan seçim süresinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak seçimlere katılacağını açıkladı. İşçi Partisi Genel Yardımcısı ve aynı zamanda Ulusal Kanal yönetim kurul başkanı aday olarak bu yıl İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı için Levent Kırca’yı aday gösterdi. Levent Kırca’nın Belediye başkanlığı için aday olduğu Ankara’da yapılan toplantı sonucunda açıklandı.
levent-kirca-istanbul-buyuk-sehir-belediye-baskan-adayi-oldu
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Kırca
Türk filmlerinde aldığı roller, dizilerde, tiyatro sahnelerinin önemli isimlerinden biri olması Levent Kırca’yı adaylık konusunda güçlü kılıyor. Özellikle Olacak O Kadar adlı programda halkın sorunlarını dile getiren Levent Kırca oldukça zor bir adaylık için şansını deneyecek. Levent Kırca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak siyasetede hızlı bir adım atmak istiyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ