Lüfer Balığı Ucuzladı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Zonguldak’ta yaşanan Lüfer bolluğu nedeniyle Lüfer fiyatlarının ucuzlaması bekleniyor. Lüfer sevenler oldukça memnun olacağı bu haberin yanı sıra Lüfer 5-10 TL aralığında satılmaktadır. Balıkçılar Lüfer bolluğu nedeniyle Lüfer fiyatlarının düşeceğini belirtmektedir. Son günlerde Karadeniz bölgesinde artan lüfer sayısının avcılar tarafından memnuniyetle karşılandığı ve önümüzdeki günlerde Lüfer fiyatlarının düşeceğini belirtti.
Lüfer Fiyatları 2013
Özellikle son dönemde avlanma ile ilgili standartların Karadeniz’deki avlanmayı düzene soktuğu ve bu yüzden Lüfer bolluğu yaşandığı belirtilmektedir. 500 bin lüfer yakalandığı çin tezgahlarda 10 TL ye kadar satılan lüfer balıklarının 5 TL ve altına inebileceği belirtildi. Lüfer severlerin bu konuda memnun edecek haber son dönemde lüfere doymanızı sağlayacak.
lufer-balik-fiyatlari-dustu
Lüfer Balığı Ucuzladı mı?
Lüfer balığını balıkçıların söylemine göre daha çok zenginler tarafından alındığı ve avlanma sezonu sayesinde ucuzladığı için herkes tarafından alınabileceğini belirtildi. Bir teknenin ortalama 4 bin lüferle karaya çıkabildiğini belirten avcılar, lüferin avlanma yasaklarına dikkat edilmesi durumunda her yıl böyle bol olabileceğini belirtti. Çok değerli ve yararlı bir balık olan Lüfer balığı çok fazla bilinmediği vatandaş tarafından alınmıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ