Medcezir Dizisi 13. Bölüm Özeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ekranların yeni dizisi Medcezir tüm hızıyla devam ediyor. 13 aralık 2013 tarihli 13. bölüm için 2 fragmanı birden yayınlanan dizinin yeni bölümünde birbirinden yeni olaylar gerçekleşiyor. Medcezir dizisinde geçtiğimiz hafta Mira’nın yaşadığı olaylarından ardından Yaman ve Mira sahil kenarında bankta otururken dizi sona ermişti. Bu hafta dizi kaldığı yerden devam ediyor. Star TV ekranlarının sevilen dizisi 13 aralık 2013 bölümünün yayınlanması için saatler kalmış durumda. Medcezir dizisi sevenler özet ve fragmanını haberimizin devamında okuyarak yeni bölüm hakkında bilgi sahibi olabilir.
13 Aralık 2013 Medcezir Dizisi 13. Bölüm Özeti
Medcezir dizisine bu hafta yeni bir isim daha dahil oluyor. Medcezir dizisinde Yaman’ın eski sevgilisi ortalığı karıştırır. Yaşadıkları zor olayların ardından Mira ve Yaman tam mutluluğu ulaşırken eski sevgilisinin ortaya çıkması Yaman’a zor anlar yaşatabilir. Yaman ve Mira birlikte sahilde otururken Mira Yaman’a “Seni Seviyorum” der, Yaman öyle bir karşılık verirki adeta bocalar. Mira kullandığı kelimelerle Yaman’ın kalkanlarını ortadan kaldırmayı başarır. Yaman ve Mira aşkı yaşamaya başladıkları anda, ortaya bu kezde Yaman’ın eski sevgilisi çıkar.
medcezir-dizisi-yeni-bolumde-neler-olacak-yaman-eski-sevgilisi
Asım ile Avukat Selim arasında yaşanan çekişme devam eder. Ender eşi ve babası arasında bu çekişmede her zaman orta noktayı bulmayı amaçlıyordu. Fakat, davada öyle bir bilgi edinir ki bu kez davaya farklı açıdan bakar. Çelişki içinde kalan Ender, babasıyla eşi arasında kararsızlıklar yaşamaya devam eder.
Medcezir Dizisi 13. Bölüm Özeti

Medcezir Dizisi Yaman’ın Eski Sevgilisi
Ender ve Selim’in işleri sebebiyle evde olmayacak olması evin sadece Yaman ve Mert’e kalacağı anlamına gelir. Yaman ve Mert, Mira ve Eylül’le evde vakit geçirme planları yapar. Ancak, Mira’nın annesinin yapacağı plan Yaman ve Mert için işleri çıkmaza sokar. Medcezir dizisinde 13. bölümde en önemli olay ise Yaman’ın eski sevgilisi olur. Yaman eski sevgilisiyle karşılaşınca şaşkınlığını gideremez. Mira’yla ilişkisini kıskanan Yaman’ın eski sevgilisi tekrar Yaman’ı elde etmek için planlar yapar. Medcezir dizisi 13 aralık 2013 tarihli 13. bölümde bakalım neler olacak. Dizi Star TV ekranlarında özet bölümüyle saat 20:00’da başlayacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ