Medcezir Dizisi 17 Bölüm Özeti 10 Ocak 2014

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Medcezir’de bu hafta 17. bölümle devam ediyor. 10 ocak 2014 cuma günü ekranlara gelecek olan dizi saat 20:00’da başlayacak. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerini paylaştığı Medcezir dizisinin 17. bölüm için fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz haftalarda Mira ile Yaman’ın arası bozulmuştu. Bu kırgınlık dizinin bu haftaki konusu olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Medcezir Dizisi 17. Bölüm Özeti

Medcezir dizisinde geçtiğimiz hafta Mira, Yaman’ı kıskandığı ve eski sevgilisi Leyla ile birlikte olduğunu düşündüğü için Yaman karşısına çıktığında ağır konuşmuş ve “Burası Tozlu Dere Değil” diyerek aralarındaki aşkın kötü bir şekilde sonlanmasına neden olmuştu. 16. Bölümde Yaman’ın odasına girerek eski sevgilisi Leyla ile mesajlaşan Mira, Yaman’ın gözünden birkez daha düşmüştü. Yaman ise Mira’yı sevdiği halde söylediği sözleri unutamamış ve her şeye rağmen Mira’dan söylediklerini telafi etmesi için bir adım beklemişti. 16. bölümde Leyla ile buluşmadıklarını kanıtlamak için Leyla’ya artık tekrar birlikte olamayacaklarını söylemesi eski sevgilisi Leyla’yı öfkelendirmiş ve hırslanmasına neden olmuştu. Leyla ortak arkadaşları olan Ayşe’ye Yaman’dan borç para almasını ve bunuda Giray’ın oto hırsızlığı yaparak araçları parçaladıkları oto tamircisinin önüne getirmesini istiyor. Berlin’e gitmeden önce Yaman’dan intikam almak isteyen Leyla bu hareketiyle Yaman’ın tekrar polis tarafından yakalanmasına ve karakola düşmesine neden olmuştu.
medcezir-dizisi-17-bolum-ozeti-10-ocak-2014
Medcezir Dizisinde Neler Olacak?
Medcezir’in 17. Bölümünde Yaman Avukat Selim’den yine Tozludere’ye gittiği için azarlanacak. Avukat Selim Yaman’a “Ya bu ailenin bir parçası olursun ve Tozludereye bir daha gitmezsin yada..” diyerek uyarıda bulunuyor. Mira ise suçlu olduğunu bilerek acı çekmeye devam eder. Fakat, ne yapacağını bilemez. Söylediklerinin ağır sözler olduğunu kabul etsede Yaman’dan özür dilemek konusunda emin değildir. Bu konuyla ilgili Yaman’ı yakından tanıyabilecek olan Ender Serez’den yardım ister. Medcezir dizisinde ilk kez Yaman’ı 17. bölümde ağlarken görebilirsiniz. İşte 17. bölüm özeti;
10 Ocak 2014 Medcezir Dizisi Özeti

 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ