Medcezir Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Özeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Medcezir bu hafta yoktu. Kurban bayramı nedeniyle bir hafta yayınlanmadı. Ancak, 18 ekim 2013 tarihinde 5. bölümüyle Star Tv ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. Medcezir dizisinde bu hafta yeni gelişmler olmaya devam ediyor. Medcezir dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. 5. bölümde Yaman ve Mira yakınlaşıyor. Ancak, Yaman içten içe sevsede Mira’ya tam anlamıyla karşılık vermiyor.
Medcezir Dizisi 5. Bölüm Özeti
Medcezir dizisinin 5. bölüm fragmanına göre Mira’nın sevgilisi Orkun Yaman’a öfkelenir, aralarında yaşana çekişme kavgaya dönüşür. Ancak, Yaman bu kez yalnız olduğu için Orkun’u etkisiz hale getirmeyi başarabiliyor. Orkun Mira’ya davranışlarından dolayı Mira’nın gözünden düşüyor. Yaman ise Mira’ya Orkun’u gerçekten sevip sevmediğini soruyor. Mira ise Yaman’a zaman zaman yakınlaşmaya çalışsada, Yaman’dan beklediği tepkiyi alamıyor. Yaman sürekli Mira’nın yakınlaşmasını engelliyor. Yamanın anneside Mira’ya oğlunu sevip sevmediğini soruyor.
medcezir-dizisi-5-bolum-ozeti
Medcezir Dizisi
Medcezir 5. bölüm özeti şimdilik böyle. Dizi önümüzdeki hafta cuma günü yayınlanacak. Bayramın 3. gününe denk gelen Cuma günü Medcezir dizisi 5. bölümde yayınlanacak. Star Tv ekranların yayınlanan dizinin ilerleyen bölümlerde ise Yaman ve Mira’nın aynı üniversite okuması ve aşkları üzerinden devam eden bir dizi olması bekleniyor. The O.C. den esinlenerek yapılan dizinin bölümlerini izleyerek ilerleyen bölümler hakkında fikir edinebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ