Medcezir Dizisi Bu Hafta Neden Yok? Sezon Finali Özeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

medcezir-dizisi-bu-hafta-neden-yok2014-2013 sezonuna bomba gibi başlayan Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy‘un başrollerini paylaştıkları Medcezir dizisi sezon finali yaptı. Dizinin 13 Haziran 2014 Cuma günü sezon finali yapmasıyla birlikte önümüzdeki hafta Medcezir dizisini izleyemeyen ziyaretçilerimiz merak etmesin. Medcezir dizisi Eylül-Ekim ayında tekrar Star Tv ekranlarında yeni bir sezona başlayarak devam edecek.
Medcezir Dizisi Sezon Finali Özeti
Medcezir dizisinin son bölümü oldukça olaylı geçti. 38 bölüm Star Tv ekranlarında izlediğimiz Medcezir dizisinin Sezon finalinde yaşanan araba kazasıda en çok merak konusu olacak olaylardan biri. Medcezir dizisinde Sezon finali bölümünde Asım Şekip Kaya ve Sude Beylice evleniyor. Bu evlilik herkesin hayatında bir parçada olsa değişim getirecek gibi görünüyor. Dizide Ender ve Selim arasında son zamanlarda yaşanan sorunlar son bölümde patlayan bir bomba gibi ortaya çıkıyor. Star Tv ekranlarında her hafta Cuma günü yayınlanan Medcezir dizisinde Sezon finali bölümünde Ender ve Selim arasında yaşanan sorun sonrasında bindikleri araçla birlikte yol kenarına uçan çiftin durumu ise yeni sezonda belli olacak.
medcezir-dizisi-sezon-finali

Medcezir Dizisi Yeni Sezonda Neler Olacak?

Mira ve Yaman arasında da sular durulmuyor. Hastalığı nedeniyle babası ve annesi tarafından Amerika’ya gönderilmek istenen Mira sevgilisi Yaman‘ın sadakatından emin olmak istiyor. 3-4 aylık yaz tatili sonrasında geldiğinde Yaman’ı kaybetmek istemeyen Mira unutulmaz bir gece yaşamak istiyor. Yaman ise bu birlikteliğin sonu olmadığını düşünerek Mira ile bağlarını koparmak istiyor. Hastalığı nedeniyle Mira’ya ayrılmak istediğini söylemeyen Yaman daha fazla dayanamayarak Mira’yla tartışıyor. Medcezir dizisinin bu bölümünde sorun yaşayan Ender ve Selim gibi Mira ve Yaman arabaya atlayarak konuşmak üzere düğünün gerçekleştiği alandan uzaklaşıyor. Açık araziye giden ikili Selim ve Ender‘in hemen arkasında olan Mira ve Yaman arabada tartışmaya devam ediyor. Yol çalışması bulunduğunu fark etmeyen Ender ve Selim yoldan çıkarak önemli bir kaza yaşıyor. Medcezir dizisinin yeni sezonda en çok merak edilen konulardan birincisi Ender ve Selim’in hayatta kalıp kalmayacağı olacak. Diziden ayrılmak zorunda kalan ya da ayrılmak isteyen olabileceği düşünülerek Avukat Selim Serez rolünü canlandıran Barış Falay ve Ender Serez rolünü oynayan Mine Tugay’ın yeni sezonda yer alıp almayacağı henüz belli değil. Mira’nın Amerika‘dan döndüğünde tekrar Yaman’la birlikte olup olmayacağıda dizinin yeni sezonunda öğrenilebilecek bilgiler arasında yer alıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ