Medcezir Dizisi Ender Kimdir? Mine Tugay Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Medcezir dizisinin güzel oyuncusu Mine Tugay’ı birçok projeden tanıyorduk. Ancak, Medcezir dizisinde oynadığı Ender Serez karakteriyle bir anda tanınırlığını arttıran Mine Tugay güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla herkesi büyüledi. Medcezir dizisinde Asım Serez’in kızı Ender Serez rolünde oynayan Mine Tugay dizide oldukça başarılı. Star Tv ekranların yayınlanan Medcezir dizisinde Avukat Selim’in eşi ve Yaman’ı evlerine alan Ender Serez karakterini ve zengin bir iş kadınını oldukça başarılı bir şekilde canlandıran Mine Tugay hakkında bilgiler, Mine Tugay kimdir, Mine Tugay oynadığı diziler ve Mine Tugay fotoğraflarını haberimizde bulabilirsiniz.
Mine Tugay Kimdir?
1978 yılında Konya’ya dünyaya gelen Mine Tugay 35 yaşında güzel bir oyuncu. Tiyatro oyuncusu olan ve birçok tiyatro oyununda yer alan Mine Tugay dizi sektöründe de oldukça başarılı işlere imza attı. Yeni Levent Lisesinden mezun olan Mine Tugay, 1997 yılında tiyatroya başladı. İlk olarak Masal Gerçek Tiyatrosu’nda “Büyük Kulaklı Küçük Ayı” isimli oyunda oynayan Mine Tugay 1998 senesinde İstanbul Üniversitesini kazandı. Devlet Konservatuarında Oyunculuk bölümü okumayan hak kazanan Mine Tugay hayatını oyunculuğa adadı. Üniversite’den mezun olduktan hemen sonra Semaver Kumpanya tiyatro oyunlarında oyunculuk yapmaya başladı. Mine Tugay, artık başarılı bir oyuncu olma yolunda ilk adımlarını atmaya başlamıştı. Dizi projeleri, Tiyatro oyunlarının yanı sıra reklam teklifleride gelmeye başlamıştı. Mine Tugay Beko, Bosch, Eti, Anadolu Bank gibi önemli şirketlere ait reklam filmlerinde yer aldı. Mine Tugay 2011 yılında Ali Sunal’ında yer aldığı 5’er Beşer adlı komedi programında (Bengisu) karakterini oynamış ve izleyicileri güldürmek için çabalamıştı. Başarılı oyuncu Mine Tugay’ın oynadığı diziler ise şöyle;

Mine Tugay Oynadığı Diziler

1998 yılında Karambol Kamil
2002 yılında Gülbeyaz dizisi Başak karakteri,
2004 yılında Adı Aşk Olsun dizisi Eda karakteri,
2004 yılında Aliye dizisi Defne karakteri,
2005 yılında Aşk Her Yaşta dizisi Elvan karakteri,
2006 yılında Gülpare dizisi Gülbahar karakteri,
2007 yılında Benden Baba Olmaz dizisi Sevil karakteri,
2008 yılında Sınıf dizisi Özlem karakteri,
2009 yılında Aynadaki Düşman dizisi Nisan karakteri,
2010 yılında Kapalı Çarşı dizisi Elif karakteri,
2011 ve 2012 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesidizisi Suna karakteri,
2011 yılında 5’er Beşer dizisi Bengisu karakteri,
2012 yılında Yalan Dünya dizisi Aysu karakteri,
2012 ve 2013 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi Bahar karakteri,
2013 yılından itibaren Medcezir dizisi Ender Serez karakterini canlandırdı.

Mine Tugay Fotoğrafları – Foto Galeri


Medcezir Dizisi Ender Serez Kimdir?
Medcezir dizisinde yer alan Mine Tugay güzelliğinin yanı sıra oyunculuk başarısıyla dizinin önemli ve ana karakterlerinden biri olarak Medcezir dizisinde adından sıkça söz ettirmeye devam edecek isimlerden biri olacağı görülüyor. Önemli projelerden yer Mine Tugay bugüne kadar hak ettiği popülerliği belkide Medcezir dizisiyle kazanacak gibi görünüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ