MedCezir Dizisi Ne Zaman – Konusu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

MedCezir dizisi 13 eylül 2013 tarihinde başlayan ve Star Tv ekranlarında bomba gibi devam eden diziler arasında yer alıyor. Konusu ve oyuncularının başarısı sayesinde 2013 yılında uzun süre devam edebilecek bir dizi daha başladı. MedCezir dizisi başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un yer aldığı sevilen bir dizi olarak 4. bölümüyle Star Tv ekranlarında devam ediyor.
MedCezir Dizisi Ne Zaman
MedCezir dizisi her hafta Cuma günü STar Tv ekranlarında yer alıyor. 13 eylül 2013 tarihinde başlayan Medcezir dizisinin bir sonraki bölümü 4 ekim 2013 tarihinde yayınlanacak. Cuma günleri Star Tv ekranlarında yer alan dizi için 4. bölüm fragmanı yayınlandı bile. Dizi Cuma günü saat 20:00’da başlayarak 90 dakika boyunca devam ediyor.

Medcezir Dizisi Konusu
Medcezir dizisi genç bir çocuğun ve abisi ile annesinin çektiği kötü hayatın yanı sıra onları bekleyen ve zengin hayatı yaşayan insanların hayatlarına bir anda girmeleriyle iyi ve kötü olayların yaşanabildiği bir dizidir. Dizinin baş karakterini Yaman Koper oluşturuyor. Yaman karakterini Çağatay Ulusoy canlandırıyor. Sevgilisi ise Mira yani Serenay Sarıkaya oynuyor. Aslında henüz sevgili olmasalarda, dizide yaşayacakları aşk MedCezir dizisinin en çok ağırlık verilecek konusu olacağa benziyor. Mira zengin ailesi olmasına rağmen ailesinin ekonomik açıdan sıkıntılar çekmesi, Yaman’a destek veren Avukat Barış Falay’ın Yaman’da kendi gençliğini ve yaşadıkları zorlukları görmesiyle birlikte Yaman’a evini açması ve ona destek vermesi bir anda hiç hayal edemeyeceği bir hayat yaşamasını sağlıyor. Mira’nın sevgili olmasına rağmen aralarında kıvılcım oluşan Yaman ve Mira dizinin ilerleyen bölümlerinde birlikte olabilmek ve birbirlerine açılabilmek için çabalayacaklar.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ