Medcezir Dizisinde Ölüm Gerçek Oldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Medcezir dizisinde yaşanan ölüm gerçek oldu. Diziden ayrılan Orkun’un babasının Zincirlikuyu mezarlığında cenaze töreni sahnesine gidilirken karavandaki şoför hayatını kaybetti. Zincirlikuyu mezarlığında set ekibinden birinin hayatını kaybetti dizi oyuncularınıda üzdü. Karavan şoförünün kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği açıklandı.
Medcezir Dizisinde Ölüm Yaşandı
Dizideki ölüm gerçek oldu. 50 yaşındaki Medcezir dizisinin Karavan şoförlerinden biri kalp krizi sonucu yaşamanı yitirdi. Cenaze sahnesi çekimleri sırasında yaşanan olayda, set ekibi karavan şoförünü çekimlerden sonra fark etti. Morarmış olan 50 yaşındaki karavan şoförünü fark eden Serenay Sarıkaya büyük üzüntü yaşadı. Seranay Sarıkaya’ya ek olarak Hazar Ergüçlü ve Metin Algüder’de olayın etkisi altında kaldı.
medcezir-dizisi-olum-yasadi
Medcezir Karavan Şoförü Öldü
Dizi oyuncularının 50 yaşındaki Karavan Şoförünün ölümünden sonra bu şoku kaldıramamaları nedeniyle dizi yapımcısı 2 gün diziye ara verdi. Dizi yapımcısı Kerem Çatay oyuncuların 2 gün tatil yapmalarını ve kendilerine gelmelerini sağladı. Yaşadıkları bu tatsız olayı unutmaya çalışan dizi oyuncuları karavan şoförünü fark etmediklerini ve geldiklerinde morarmış halde bulduklarını belirtti. Hemen ambulans çağıran Medcezir dizisi ekibi olay yerine gelen 2 ambulansın müdahale etmesine rağmen 50 yaşındaki karavan şoförünün hayata döndürülemediğini belirtti.
Cenaze Sahnesinde Ölüm Yaşandı
Medcezir dizisinde yaşanan ölüm gerçek oldu. Medcezir dizisinin 17 ocak 2014 cuma günü Star Tv ekranlarında yayınlanan bölümünde Yaman, Orkun’a kendisine tuzak kurması için üvey babasına verdiği paraları geri getirdi. Doğum gününe denk geldiği için herkesin önünde küçük düşen Orkun babasından tokat yedikten sonra babasıyla sorun yaşayarak evden ayrıldı. Orkun’un babası ise eşiyle Orkun hakkında tartışma yaşarken bir anda eşine tokat atmak istedi ve merdiven düşerek öldü. Medcezir dizisinde yaşanan bu ölüm dizi izleyenlerini üzmedi. Çünkü, gerçek bir ölüm değildi. Fakat, Medcezir dizisinin cenaze töreninde yaşanan Karavan ölümü tüm dizi ekibini üzdü. Yaşanan gerçek ölüm sonrasında dizi ekibindekiler büyük şok yaşarken, olay dizinin bu bölümünün yayınlanmasıyla duyuruldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ