Medcezir Sedef Karakteri Defne Kayalar Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Medcezir dizisi Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana izleyici kitlesini arttırmaya devam ediyor. Diziye yeni katılan Defne Kayalar ise diziye renk katmış durumda. Özellikle oynadığı Sedef rolüyle MEdcezir dizisine yeni bir boyut kazandırdı. Medcezir dizisnde Sedef karakterini canlandıran Defne Kayalar kimdir? Daha önceden oynadığı diziler ve ekranlardaki geçmişi hakkında kısa bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
Medcezir Dizisi Mert’in Teyzesi Sedef’i Kim Oynuyor?
Medcezir dizisinde yer alan Defne Kayalar Mert’in teyzesi rolünde. Diziye girer girmez ilk oynadığı bölümde Yaman’ın yatağında sabahlayan Sedef, Mira’nın Yaman ve Sedef’i aynı yatakta yakalamasına neden oldu. Mira durumu yanlış anlasada Yaman ve Sedef arasında birşey geçmemişti. Medcezir dizisinde Mert’in teyzesi rolünde olan Defne Kayalar Sedef karakteriyle deli dolu bir kadını canlandırıyor. Başının derde girmesinden korkmayan yürekli bir teyze olan Sedef daha gelir gelmez Yaman’la yakınlaşarak Mira’yı tedirgin ediyor. Kıskançlık yaşayan Mira ise Yaman ile aralarının bozulmasını istemiyor. Mert ise deli dolu teyzesi Sedef’i seviyor. Sedef ise etrafında gördüğü tüm erkeklere yaklaşmaktan çekinmiyor. Medcezir dizisine renk katan Sedef karakterini canlandıran Defne Kayalar ise ekranlara yabancı olmayan bir isim.
Medcezir-dizisi-Sedef-Defne-Kayalar-kimdir
Medcezir Dizisi Sedef – Defne Kayalar Kimdir?
1975 tarihinde dünyaya gelen Defne Kayalar, İzmir’de hayata gözlerini açan oyuncu 38 yaşının ortalarında olmasına rağmen güzelliğiyle gençlere taş çıkarıyor. Yaşına göre oldukça genç gözüken güzel oyuncu Defne Kayalar İzmir’li olması nedeniyle güzelliğinide bu şehire borçlu diyebiliriz. Daha önceden oynadığı 20 dakika dizisiyle tanınan, sonrasında Keskin Bıçak ve Alacakaranlık dizilerinde de rol alan Defne Kayalar, şimdilerde Medcezir dizisine sürpriz bir giriş yaparak herkesi şaşırttı.
Bilkent Üniversitesi Grafik bölümünde mezun olan Defne Kayalar, Bilgi Üniversitesi’nin Sinema TV bölümünde asistanlık yapmıştır. İlk asistanlardan biri olan Defne Kayalar Bilgi Üniversitesinden kısa sürede ayrılmıştır. Uğur Yücel’in ilk filmlerinden biri olan Yazı Tura’nın yapımcılığınıda yapmış olan Defne Kayalar, Medcezir dizisinde rol alarak kariyerinde önemli bir başarı elde etti. Ekranlarda çok fazla görmemiş olmamıza rağmen, dizi ve film projelerinin kamera arkasında birçok konuda çalışmaları olmuştur. Oyunculuk konusunda başarılı olduğunu gösteren Defne Kayalar Medcezir dizisinde rol aldığı Sedef karakteriylede çok konuşulacağa benziyor. Güzelliği ve zerafetide izleyicilerde hayranlık uyandırıyor. Sosyal medyanın son zamanlarda Medcezir dizisiyle merak ettiği isimler arasına girdi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ