Medcezir Yaman Çağatay Ulusoy Nasıl Kilo Verdi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Medcezir dizisinin başrollerin yer alan Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın nasıl kilo verdiği herkes tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Dizide başrolleri paylaşan ve Yaman ile Mira karakterini canlandıran genç yıldızlar ise formlarıyla dillerden düşmüyor. Yaman karakterini canlandıran oyuncu Çağatay Ulusoy’un dizi için 10 kilo verdiğini ve bunu nasıl yaptığını öğrendik. Sizde Çağatay Ulusoy gibi zayıflamak ve kısa sürede formlu bir vücuda sahip olmak için haberimizin tamamını okuyabilirsiniz.
Çağatay Ulusoy Nasıl Kilo Verdi?
Çağatay Ulusoy’un zayıflamasının en büyük sırrı spor olduğu anlaşıldı. Dizi başlamadan aylar önce spor salonlarına yazılan Çağatay Ulusoy sabah akşam demeden spor yaparak form yakaladı. Yaklaşık 10 kilo veren Çağatay Ulusoy saç stilinide değiştirdi. Medcezir dizisinde Yaman karakteri için tepeden tırnağa değişen Çağatay Ulusoy bol bol su içerek spor yaptı. Bunun dışında Çağatay Ulusoy’un günde 3 defa bitki çayı içtiği ve çayın organik olarak yapıldığı, en çokta kiraz sapı kullanılarak yapılan bitki çaylarında tükettiği ortaya çıktı.
medcezir-yaman-cagatay-ulusoy-nasil-kilo-verdi
Medcezir Yaman Vücudu Diyeti
Ağırlık çalışan Çağatay Ulusoy bunun yanı sıra tüm spor aletlerinde dakikalarca çalıştı. Barfiks çekme aletini kullanan Çağatay Ulusoy baklava kasları olmasada göbek kısmını sertleştirerek düz bir görüntü elde etti. Zayıfladığı için 5 yaş genç gözükmeyi başaran Çağatay Ulusoy dizide sakallarından kurtularak Yaman rolünü canlandırıyor. Çağatay Ulusoy’un zayıflama yönündeki en büyük ipucu ise bitki çaylarını mısır püskülünden oluşturmasıdır. Böylelikle bitki çayları, bol miktarda su tüketimi ve spor yaparak kısa sürede 10 kilo zayıflayan Medcezir dizisinin Yaman’ı Çağatay Ulusoy gibi sizde aynı yöntemlerle zayıflayabilir ve formlu bir vücuda kavuşabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ