Medcezir Yaman ve Mira – Ah Bu Ben Şarkısı Düeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Medcezir dizisi 6. bölümüyle bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Medcezir dizisi 6. bölüm fragmanında düet yaptığı görülüyor. 25 ekim 2013 cuma akşamı yayınlanacak Medcezir dizisinde Yaman ve Mira birlikte Ah Bu Ben şarkısına düet yapıyor. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya düetleri gençler tarafından çok dinleneceği güzellikte olduğu ortada.
Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkay Birlikte Albüm Çıkaracak mı?
Medcezir dizisinin yıldırlarına bu düetten sonra teklif geldi. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya beraber müzik şirketinden 2 şarkılık bir albüm teklifi aldı. Fakat, teklifi reddetikleri ortaya çıktı. MFÖ’nün Ah Bu Ben şarkısını birlikte seslendiren Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkay 2 şarkılık albüm teklfini reddetti. Kendi işlerinin oyunculuk olduğunu belirten ikili 2 şarkılık albüm çıkarma teklifine olumsuz yanıt verdiler.
medcezir-dizisi-ah-bu-ben-sarkisi-dueti
Medcezir Yaman Mira Ah Bu Ben Şarkısı Düeti
Star Tv ekranlarının yeni dizilerinden olan Medcezir dizisi ilk bölümleriyle beğenildi. Star Tv’de her hafta cuma akşamları saat 20:00’da ekranlara gelen Medcezir dizisi Yaman karakteriyle Çağatay Ulusoy ve Mira karakteriyle’de Serenay Sarıkaya’nın başarılı oyunculuklarıyla devam ediyor. Medcezir dizisinde 6. bölümde bu hafta Yaman ve Mira birlikte düet yapıyor. MFÖ ‘nün Ah Bu Ben şarkısını birlikte söyleyen Yaman ve Mira sosyal medyada patlayacak. Mira karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya piyano çalerken, Yaman karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy ise gitar çalarak ona eşlik ediyor ve birlikte Medcezir dizisinde Ah Bu Ben şarkısına düet yapıyorlar.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ