Melisa Sözen ve Alican Yücesoy Boşanıyor mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

5 ay önce evlenen çiçeği burnunda çift boşanıyor. Birlikte başrollerini oynadıkları Şubat dizisinde tanışan ve birlikte dünyaevine giren Melisa Sözen ile Alican Yücesoy evlenmişti. Evlilikleri 5 ay süren çiftin boşanmak üzere oldukları ve Melisa Sözen’in evini ayırdığı ortaya çıktı. Şubat dizisinde iki sevgiliyi oynayan Melisa Sözen ve Alican Yücesoy diziyle birlikte evlenmişti.
Melisa Sözen Alican Yücesoy Neden Boşanıyor?
28 yaşındaki güzel oyuncu Mesali Sözen, 31 yaşındaki başarılı oyuncu Alican Yücesoy ile dizide tanışmıştı. Şubat dizisinde birbirini severek dünya evine giren Melisa Sözen ve Alican Yücesoy çifti evlenmişti. 5 ay süren evliliklerinin anlaşamadıkları için boşanacaklarını belirten çiftin evlerini ayırdıkları öğrenildi.
melisa-sozen-alican-yucesoy-evlilik-fotograflari (1)
Melisa Sözen ve Alican Yücesoy Boşanıyor mu?
Melisa Sözen Alican Yücesoy çiftinin beraberliği 5 ay sürdü. TRT1 ekranlarında yayınlanan Şubat isimli dizide rol arkadaşı olan çift evlenme kararı alarak evliliklerini sade bir törenle yapmışlardı. Santa Marinella Otel’de evlenen Melisa Sözen Alican Yücesoy çifti mutlu birlikteliklerini 5 ay sürdürebildiler. Böylelikle kısa sürede boşanan ünlüler listesine Melisa Sözen ve Alican Yücesoy’da dahil oldu.
melisa-sozen-alican-yucesoy-evlilik-fotograflari (3)
Melisa Sözen ve Alican Yücesoy Boşanma Nedeni
Melisa Sözen ve Alican Yücesoy aralarında sürekli tartışma çıktığını ve bir türlü evde anlaşmayı sağlayamadıklarını belirtti. Sürekli tartıştıkları için boşanma kararı aldıklarını belirten çift, evlilikleriyle birlikte Arnavutköy’de oturmaya başlamışlardı. Alican Yücesoy Beren Saat’le birlikte başrollerini oynadıkları İntikam isimli dizide devam ederken, Melisa Sözen’inde yeni bir projeye dahil olmak üzere olduğu haberi bulunuyor. Çift Şubat dizisinin finalini kendi evlilik sahneleriyle süslendirmişti.
melisa-sozen-alican-yucesoy-evlilik-fotograflari (2)
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ