Memur Affı Ne Zaman Çıkacak 2014

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Memurlara af geliyor. 2014 yılında memurlara yapılacak 2 düzenleme ile disiplin affı getirilecek. Ayrıca bir takım memurlarada derece verilecek. Memur affı ve düzenleme ile ilgili tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz. 2014 yılında yapılacak olan 2 düzenleme memurları yeni yılda mutlu edecek. Uygulamanın yürürlüğe girmesiyle disiplin suçu işleyerek işinden atılan memurlara tekrar işe dönme fırsatı doğacak.
Memur Affı Ne Zaman Çıkacak 2014
Yeni yıla girmemize haftalar kala memurlara çifte müjde geldi. 2014 yılında memurlar yapılacak düzenlemeler sayesinde disiplin affına tabi olabilecek. Kamuda çalışan yada kamudaki görevinden ayrılmış olan memurlar disiplin cezaları nedeniyle aldıkları cezaları son kez affedecek. 14 şubat 2005 tarihinden itibaren disiplin suçu işleyen memurların suçları affedilecek. Affın kapsamına girmeyen bazı suçlarda bulunuyor. Devlet güvenliğini riske atan, Anayasal düzeni bozacak ve işleyişe karşı yapılan suçlar, rüşvet, zimmet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik gibi suçlar affedilmeyecek. Bu disiplin suçlarının dışında kalan tüm suçlar affedileceği açıklandı.
2014-memur-affi-ne-zaman
Yeni Memurlara 1 Derece Verilecek
2005 yılından itibaren işe başlayan memurlara 1 derece verilecek. İşe yeni başlayan yeni memurlar böylelikle 1 derece almış olacak. 1 derece uygulamasından yararlanarak memuriyete başlayacak olan kamu görevlileri oldukça şanslı. 2014 yılında itibaren yürürlüğe girecek 2 düzenleme sayesinde böylelikle kamu görevlileri hem disiplin suçlarından dolayı affedilerek tekrar görevine dönebilecek, hemde 2005 sonrasında memur olanlar 1 derece alarak memuriyetine devam edecek.
memurlara-af-var-mi
Af Kimleri Kapsıyor
Türk Silahlı Kuvvetleri memurlar için getirilen bu af kapsamında yer almıyor. Ayrıca yukarda sayılan suçları işleyenlere ait disiplin suçlarıda kesinlikle aff edilmeyecek. Bu suçların dışında kalan disiplin suçları affedilecek. Kamu görevlilerinin 2005 yılından önce işledikleri suçlarda af kapsamına girmiyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ