Memur Mesai Saatleri Değişiyor mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ankara memurları için yeni mesai saatleri belirlendi. Memurlar bundan sonra saat 8’de iş başı yapacak ve 17:00’da evlerinin yolunu tutabilecek. Sadece Ankara’da geçerli olan bu değişiklik ile memurların yeni mesai saatleri belirlenmiş oldu. Ankara Valiliği tarafından belirlenen mesai saatleri için 12:00 ve 13:00 arası öğle tatili olarak açıklandı.
Ankara’da Mesai Saatleri Değişiyor
Ankara’da memurlar için belirlenen mesai saatlerinde değişikliğe gidildi. Valilik genelgede, özel talimatla mesai saatlerinin yani çalışma zamanlarının değiştirilebileceğini ve bu yüzden mesai saatlerinin değiştirilmesinin yasal olduğu açıklandı. Ankara memurları için yapılan değişiklikle 28 ekim 2013 tarihinden itibaren memurlar 08:00’da işe başlayacak, 12:00’da öğle tatiline çıkacak. 13:00’da başlayacak olan öğle sonrası çalışma saatleri ise 17:00’a kadar devam edecek.
memur-mesai-saatleri-degisiyor-mu
Memur Çalışma Saatleri Değişti
Memur mesai saatleri değişimi 28 ekim 2013 tarihinde uygulamaya geçecek. Böylelikle pazartesi gününden itibaren memurlar 08:00 ile 17:00 arasında çalışacak. Ankara valiliği tarafından alınan kararla günlük mesai saatleri değiştirildi. Memurlar artık Ankara’da yeni çalışma saatlerine uyarak çalışmaya devam edecek. Memurlar için mesai saatlerinde diğer iller için bir değişim olmasada, diğer şehirlerde de benzer kararlar alınabileceği düşünülüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ