Meryem Üzerli Hamile Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem olarak tanıdığımız ve sonrasında diziden aniden ayrılarak ülkesi Almanya’ya dönen Meryem Üzerli tükenmişli sendromu yaşadığı gerekçesiyle diziden ayrıldığı iddia edilmiş, fakat sonrasında Meryem Üzerli’nin hamile olduğu için diziyi bırakarak Almanya’ya gittiği öğrenilmişti. Muhteşem Yüzyıl dizisinden ayrıldıktan sonra ekranlardan uzak kalan Meryem Üzerli hamile olarak çektirdiği fotoğrafları sizler için bulduk. Haberimizin devamında Meryem Üzerli’nin hamilelik fotoğraflarını görüntüleyebilirsiniz.
Meryem Üzerli Hamile Poz Verdi
Hamileliğinin ardından ilk kez poz veren Meryem Üzerli Almanya’da 7 aylık hamile iken objektilerin karşısına geçti. Bebeğini karnında 7 aydır sağlıklı olarak büyütmek için çabalayan Meryem Üzerli, hamilelik sonrasında ilk kez Alman arkadaşı Urban Ruths’a fotoğraf kareleri için poz verdi. Berlin’de çekilen fotoğraflar için Meryem Üzerli Clarchens Ballhaus’da birbirinden güzel pozlar verdi. Fakat, elimize geçen sadece 1 fotoğraf karesi oldu.

Meryem Üzerli Hamile Fotoğrafları – Foto Galeri


Meryem Üzerli Hamile Resimleri
Muhteşem Yüzyıl dizisinin sevilen oyuncusu olan ve Hürrem karakteriyle tüm Türkiye’nin tanıdığı, ancak bir anda diziyi bırakan Meryem Üzerli ilk kez hamile pozu verdi. 7 aylık bebeğiyle fotoğraf çekimlerine katılan Meryem Üzerli 1 kızı olacağını öğrendi. 2 ay sonra bebeğini kucağına alacak olan güzel oyuncunun, bir süre bebeğini büyüttükten sonra oyunculuk mesleğine ve dizi sektörüne geri dönmesi bekleniyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ