Messenger Kapanıyor Mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

msn-kapaniyor-8-nisanGeçtiğimiz aylarda Messenger hizmetninin son bulacağı açıklanmıştı. 8 nisan 2013 tarihinde kapanması beklenen Messenger’ın bugünlerde son bulacağı düşünülüyor. Henüz kapanmayan MSN Messenger kapandıktan sonra aynı mail adresi ve şifrenizi kullanarak Skype’yi kullanabilirsiniz. Skype uygulaması bilgisayarınızda yüklü değilse hemen ücretsiz Skype programını yükleyebilir ve tıpkı MSN programında olduğu gibi Skype’yi hotmail, outlook gibi mail hesaplarınızla kullabilirsiniz.
Nisan 2013 Messenger Kapanıyor
Messenger’ın daha önce kapanacağı açıklanmıştı. Ancak, tarihler ertelenerek 8 nisan 2013 tarihi son gün olarak belirtildi. Bugün 9 nisan 2013 ve Messenger uygulamasına halen girebilmek mümkün. Ancak, kısa süre içinde yani önümüzdeki günlerde MSN uygulamasının tamamen kapanması ve kullanıcıların Messenger üzerinden giriş yapamaması bekleniyor. MSN uygulaması yıllardır kullanılan ve pek çok kişinin vazgeçemediği uygulamalardan biridir. Özellikle Messenger programının kapatılarak Skype’den devam edilecek olması birçok kullanıcıyı üzdü. MSN’e alışık olan kullanıcılar bu konudan dertli olsada Skype’nin yeniliklerinden yararlanan kullanıcılar kısa sürede değişimin gerekli olduğunu fark ediyor.
Messenger Yerine Skype Geliyor
Skype’yi satın alan Microsoft artık Messenger uygulamasına son vererek Skype üzerinden devam edecek. Bu sayede Skype daha fazla kullanıcıya ulaşabilecek ve MSN’deki içerikleride kapsayan daha gelişmiş bir program olarak Skype ile devam edilecek. Kullanıcılar mail hesaplarında herhangi bir değişiklik olmayacak ve Skype girişinde mail kullanıcıadı ve şifresi girilerek Skype kullanımı aktif edilebilecek. Skype programı tıpkı MSN programı gibi ücretsiz indirilerek kurulabiliyor. Görüntülü görüşme, sesli sohbet, yazışma, telefon vb. birçok özelliğe sahip olan Skype programının birçok yeniliklerle daha yaygın bir program olması için hazırlıkların tamamlandığı günlerdeyiz. Messenger yerine nisan ayından itibaren Skype kullanılacak ve kullanıcılar Skype ile iletişim kurmaya devam edebilecekler.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ