Miley Cyrus Wrecking Ball Klibi için Konuştu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Amerikalı genç şarkıcı Miley Cyrus son olarak çektiği kliple tüm dünyada konuşuluyor. Klipte tamamen çıplak şekilde çekim yapan Miley Cyrus Wrecking Ball isimli şarkısını seslendirdi. Fotoğrafçı Terry Richardson tarafından çekimi yapılan klibinde piyasaya çıkar çıkmaz 24 saatte sadece online olarak 20 milyon kişi tarafından izlendi.
Tüm dünyada hayranları bulunan Miley Cyrus küçük yaşlardan bu yana şarkı söylüyor ve önemli filmlerde yer alıyordu. Zaman zaman kliplerde de yer alıyor ve sevdiği şarkıcıların kliplerinde boy gösteriyordu. Wrecking Ball isimli şarkısına çıplak klip çeken Miley Cyrus klip yayınlandığı günden bu yana konuşmamıştı. Son dönemde kısa saçları ve dekolteli pozlarıyla hayranlarının tepkisini çeken Miley Cyrus adeta o güzel genç kızın oluşturduğu olumlu profilden tamamen uzaklaşmış gibiydi. Son olarak Wrecking Ball isimli şarkısına çektiği klipteki halleri Miley Cyrus’a soruldu.
miley-cyrus-wrecking-ball-klibi-icin-konustu
Miley Cyrus Wrecking Ball Klibi için Ne Dedi
Miley Cyrus Wrecking Ball isimli şarkısına çekilen klibinde üzgün olduğu için soyunduğunu ve klipteki halinin ne kadar kırılgan bir halde ve üzgünlüğünü net olarak ortaya koyulması için bu şekilde çekildiğini belirtti. Miley Cyrus’un bu yorumundan Wrecking Ball isimli şarkı için mi üzgünlüğü yoksa kendi ruh halininde bunu yansıttığını mı belirtmek istendiğini tartışılır bir durum olarak yorumladı. ABD 20 yaşındaki genç şarkıcı Miley Cyrus top üzerinde çıplak olarak şarkıyı söylemesi ve dans etmesiyle Wrecking Ball isimli şarkıya ait klibi 1 günde 20 milyon kişinin izlemesini sağladı. Miley Cyrus Wrecking Ball klibi için izlenme oranlarının ilerleyen günlerde katlanarak devam edeceği düşünülüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ