Milli Piyango Yılbaşı Biletleri Ne Zaman Satışa Çıkacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Milli piyango her yıl olduğu gibi bu yıl başında da dev bir ikramiye tutarı açıkladı. 2014 yılbaşı özel çekilişiyle kazanan talihli tam biletli olması durumunda tam 50 milyon TL alacak. Büyük ikramiyenin yarım biletlere isabet etmesi durumunda 2 kişi 25 milyon TL, çeyrek biletin kazanması durumunda tam 4 kişi 12 milyon 500 bin TL kazanacak. Milli piyango yılbaşı biletlerinin ne zaman satışaca çıkacağıyla ilgili bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz.
Milli Piyango Yılbaşı Biletleri Ne Zaman Satışa Çıkacak?
Milli piyango yıl başı özel çekilişi için Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamada yılbaşı biletlerinin 29 kasım 2013 tarihinden itibaren satışa sunulacağını ve 1 hafta içerisinde tüm bilet bayilerinde bulunabileceği belirtildi. Yılbaşı büyük ikramiyesinin 50 milyon TL olduğu ve bunun dışında 5 milyon TL, 3 milyon TL ve 2 milyon TL, 1 Milyon TL gibi büyük ikramiyelerinde bulunacağı belirtildi. Ayrıca 5 adet 500 bin TL ikramiye dağıtılacağı açıklandı.
milli-piyango-yilbasi-biletleri-ne-zaman
Yılbaşı Milli Piyango Bilet Fiyatları
Yılbaşı özel çekilişi için bilet fiyatlarıda artış gösterdi. Çeyrek bilet 12,5 TL, yarım biley fiyatı, 25 TL ve tam bilet fiyatı ise 50 TL olarak belirlendi. Seri bilet almak isteyenler ise bir seriyi almak istediğinde çeyrek bilet serisi 125 TL, yarım bilet serisi 250 TL ve tam bilet serisi ise 500 TL olarak belirlendi. 2011 yılında 35 milyon TL olan büyük ikramiye geçtiğimiz yıl 45 milyon TL idi. Bu yıl ise 50 milyon TL olarak 5 milyon TL artış gösterdi. Büyük ikramiyeyi kazanmak için Milli piyango yılbaşı bileti almak isteyenler 29 kasım 2013 tarihini bekleyecekler. 29 kasımdan itibaren yılbaşı özel çekilişi için milli piyango idarelerinden bilet satın alabileceksiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ