Müge Anlı Programında Medet Katili Bulundu – Sevda İtiraf Etti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Müge Anlı programında yine bir cinayeti ortaya çıkarttı. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son günlerin aranan cinayet olayı ve Avcılar’da ölü bulunan Medet Altun’un neden ve kim tarafından öldürüldüğü araştırılıyordu. Bir türlü bulunamayan katil için Müge Anlı ile Tatlı Sert’te soruşturma ve araştırmalar devam ediyordu. Fakat, bu kez canlı yayında itiraf geldi.
Müge Anlı Medet’in Katili Bulundu
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Medet Altun‘un katili bulundu. Medet’in öldürülmesinde en büyük sorumlu olarak görülen ve programda günlerdi sorgulanan Sevda sonunda cinayeti itiraf etti. Cinayeti Hasan işledi diyerek Medet’in kim tarafından öldürüldüğünü söyleyen Sevda ise programda polisler tarafından götürüldü. Eşini Facebook’tan bulduğu kişilerle aldatan Sevda, Facebook aracılığıyla bulduğu 1. ve 2. sevgilisini karşı karşıya getirince tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma sırasında Medet Altun, Sevda’nın diğer sevgilisi Hasan tarafından başından vurularak öldürüldü.
muge-anli-tatli-sert-programi-medef-cinayet-itirafi

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı Sevda Cinayet İtirafı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında canlı yayında cinayeti itiraf eden Sevda, Facebook aracılığıyla bulduğu 2 sevgilisini buluşturarak aralarında olay çıkmasına neden oldu. Medet Altun’un buluşmaya çağırması üzerine yanına giden Sevda bunu Hasan’a bildirerek Hasan’ın kendisini takip etmesini sağladı. Medet Altun ile sahilde oturarak bira içtiklerini belirten Sevda sonradan gelen Hasan’ın Medet Altun’u öldürdüğünü itiraf etti.
Medetin Katili Kim?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gelen cinayet itirafı öncesinde Hasan program dışına çıkartılarak polisler tarafından gizlice alındı. Bu sırada Sevda cinayeti itiraf etti. Cinayeti Hasan’ın işlediğini belirten Sevda, polisler itirafın ardından Sevda’yıda alarak götürdü. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında böylelikle bir cinayet olayı daha çözüme kavuşmuş oldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ