Muhteşem Yüzyıl Almeda Abazi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Geçtiğimiz hafta Muhteşem Yüzyıl dizisinin bu yıl ki 2. bölümünde yer alan ve diziye sonradan katılan Almeda Abazi dizide cariyelerden birini canlandırıyor. Muhteşem Yüzyıl Almeda Abazi görenler gerçekten şaşırdı. Çünkü, Almeda Abazi bir önceki sene Survivor yarışmasındaydı ve 2 yıldır ekranlarda çokta görülmüyordu. Özellikle Survivor’da Almeyda’yı sevenler Muhteşem Yüzyıl dizisinde görmekten memnun oldu.
Almeda Abazi Cariye olarak Harem’de yer alıyordu. Halvet için Sultan Süleyman’ın karşısına çıkacak olan Cariyelerden biri olmayı başaran Almeda Sultan Süleyman ile Halvet sahnesi bu haftaki bölümde Star Tv ekranlarına gelecek. Survivor yarışmasındaki güzelliğiyle herkes büyüleyen genç isim Almeda Abazi Muhteşem Yüzyıl dizisindeki rolüylede herkesin taktirini toplamaya hazırlanıyor.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin önemli karakterlerinden birini canlandıran Almeda Abazi diğer Cariye’lerden biri olan Merve Boluğur’un sahip olduğu değerli yüzüğü çalarak, Haremden seçilen ve Sultan Süleyman ile halvet olacak Cariyeler arasına girmeyi başardı. Almeda Abazi ve Merve Boluğur’un dizideki çekişmesi devam edecek gibi görünüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ