Murat ve Hilmicem Hakkında Gay İddiası

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

murat-hilmicem-gay-iddialarina-yanit-verdiSurvivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında Murat ve Hilmicem Gönüllüler adasında bulunan en iyi yarışmacılardandı. Hilmicem yarışmanın bu seneki birincisi oldu. Murat ve Hilmicem arasındaki arkadaşlıkta gerçekten Survivor tarihindeki en iyi dostluklar arasındaydı. Gönüllüler adasında sona kalan 2 yarışmacı olan Murat ve Hilmice tüm imkansızlıklara ve takımlarının başarısızlıklarına rağmen birbirine kenetlenerek ilerlemeyi başardı. firsthaber.net Murat ve Hilmice arasındaki bu sıkı dostluk ise sosyal medyada gay iddialarına neden oldu.
Survivor’da Gay İddiaları
Murat ve Hilmicem’in arasındaki sıkı dostluk ve takımın sürekli kaybetmesinde adada beraber kalmaları, kazandıklarında ise 2 kişi kaldıkları için ödüle beraber gitmeleri neredeyse 90 gün boyunca birbirinden ayrılmamaları ve konseyde de son bölüm haricinde karşı karşıya gelmemelerine neden oldu. Bu durumda Murat ve Hilmicem’le ilgili birçok espriyi beraberinde getirdi. Sosyal medyadaki esprilere yanıt veren Murat bir programda “Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin, Murat ile Hilmi yazmışlar ben çok güldüm. Dağıldım, toparlayamadım kendimi” diyerek yanıt verdi. Hilmicem ve Murat’ın gay ile ilgili iddialarına yanıt veren ikili sosyal medyadaki bu iddialara güldüklerini ve bu esprileri kaldırabildiklerini belirtti. Bu esprileri yapanlarında Murat ve Hilmicem için gerçekten gay olduklarını düşünmediklerini ancak sosyal medyada böyle esprilerin her zaman yapıldığını belirtti.
Gay İddialarına Yanıt
Murat ve Hilmicem hakkında sosyal medyada yazılanlar ilgili olarak “Bunları yazanları Survivor adasına göndermek ve 100 gün orda kalması lazım” diyerek kendilerini anladıklarında aynı tepkiyi vermeyeceklerini düşündüğünü belirtti. Yazanlara ve yazılanlara darılmadıklarını belirten Murat ise “Böyle birşey yok ama bunu yazanlara darılmıyoruz” diyerek konuyu özetledi. Survivor’da beraber iyi yarışan Murat ve Hilmicem ikilisinden Hilmicem Survivor 2013’ün şampiyonu olarak 500 bin TL ‘nin sahibi oldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ